Control professionals 2017-12-18T11:44:08+00:00

Control professionals

i4talent introduceert iets nieuws: Control Professionals. Een nieuwe unit voor het detacheren van tijdelijke medewerkers voor interim controlfuncties. Controllers maken het verschil binnen elke financiële administratie. Daarom moet die functie van controller, business controller, creditcontroller of projectcontroller ook door een zwaargewicht worden bezet.

Waarom die uitbreiding? Omdat steeds meer opdrachtgevers blij zijn met i4talent. Die opdrachtgevers kunnen we nu niet alleen onze talentvolle young professionals bieden, maar ook specifiek control specialisten op hbo- en wo-niveau met enkele jaren ervaring. Continue begeleiding houdt onze control professionals op een blijvend hoog niveau.  En voor onze young professionals is het een perfecte opstap richting een carriére bij i4talent.

We zijn hét detacheringsbureau voor opdrachtgevers die personeel op projectbasis zoeken. Goed opgeleid, jarenlang ervaren en met de insteek om écht toegevoegde waarde te leveren.

Functies waar u aan kunt denken:

  • junior controller
  • assistent controller
  • controller
  • business controller
  • commercieel controller
  • project controller

Meer informatie?

Sergio Harrevelt

Neem contact op met Sergio.
specialist in control functies.

0613540689

Onze beschikbare control professionals

Naam:  Leendert
Leeftijd: 38 jaar
Opleiding: 
Bachelor Bedrijfseconomie

Keywords: finance professional, controller, Lean Six Sigma, SPSS, CRM (Siebel) en SAP. Nuchter persoon, pragmatisch met coördinerende capaciteiten.
Branches: bankwezen, retail.

Interesse?