Control Professionals

 Een unit voor het detacheren van tijdelijke medewerkers voor interim controlfuncties. Controllers maken het verschil binnen elke financiële administratie. Daarom moet die functie van controller, business controller, creditcontroller of projectcontroller ook door een zwaargewicht worden bezet.

Steeds meer opdrachtgevers zijn blij met i4talent. Die opdrachtgevers kunnen we nu niet alleen onze talentvolle young professionals bieden, maar ook specifiek control specialisten op hbo- en wo-niveau met enkele jaren ervaring. Continue begeleiding houdt onze control professionals op een blijvend hoog niveau.  En voor onze young professionals is het een perfecte opstap richting een carriére bij i4talent.

We zijn hét detacheringsbureau voor opdrachtgevers die personeel op projectbasis zoeken. Goed opgeleid, jarenlang ervaren en met de insteek om écht toegevoegde waarde te leveren. 

Meer weten over onze Control Professionals?

Klik en check onze beschikbare i4talent finance & data (young) professionals!

Meer informatie over detachering?

Cristel Schoenmaker

Neem contact op met Cristel.
Specialist in control functies.

Meer informatie vaste functies?

Joy van Manen

Neem contact op met Joy.
Specialist in VAST, jouw talent!

Deel hier jouw vacature!

Heb je op dit moment een openstaande functie? Deel jouw vacature en wij nemen contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.

  Functies waar je aan kunt denken:

  • Project controller
  • Cost controller
  • Financial controller
  • Business controller
  • Concern controller
  • Group controller

  Deze bedrijven kiezen voor i4talent