Control professionals2018-08-14T12:09:44+00:00

Control professionals

i4talent introduceert iets nieuws: Control Professionals. Een nieuwe unit voor het detacheren van tijdelijke medewerkers voor interim controlfuncties. Controllers maken het verschil binnen elke financiële administratie. Daarom moet die functie van controller, business controller, creditcontroller of projectcontroller ook door een zwaargewicht worden bezet.

Waarom die uitbreiding? Omdat steeds meer opdrachtgevers blij zijn met i4talent. Die opdrachtgevers kunnen we nu niet alleen onze talentvolle young professionals bieden, maar ook specifiek control specialisten op hbo- en wo-niveau met enkele jaren ervaring. Continue begeleiding houdt onze control professionals op een blijvend hoog niveau.  En voor onze young professionals is het een perfecte opstap richting een carriére bij i4talent.

We zijn hét detacheringsbureau voor opdrachtgevers die personeel op projectbasis zoeken. Goed opgeleid, jarenlang ervaren en met de insteek om écht toegevoegde waarde te leveren.

Functies waar u aan kunt denken:

  • finance manager
  • project controller
  • business controller
  • concern controller
  • group controller
  • financial controller
  • cost controller

Meer informatie?

Ringo Verkleij

Neem contact op met Ringo.
Specialist in control functies.

0621127288

Onze beschikbare control professionals

Inspiratiesessie met Richard van Hooijdonk

Naam:  Hans
Leeftijd: 39 jaar
Opleiding: 
Master of Science Business Administration (MScBA)
Keywords: Business control, finance control, finance manager,  AFAS, Davilex, Exact, SAP en SAP FI CO
Profiel: Control professional, bezit de capaciteit om op een evenwichtige wijze, met oog voor de operationele, tactische en strategische doelen een organisatie te laten groeien, kansen en risico’s te analyseren en evalueren en met innovatieve oplossingen te komen. 

Interesse?

Deze bedrijven kiezen voor i4talent