Control professionals2018-11-05T18:16:04+00:00

Control professionals

i4talent introduceert iets nieuws: Control Professionals. Een nieuwe unit voor het detacheren van tijdelijke medewerkers voor interim controlfuncties. Controllers maken het verschil binnen elke financiële administratie. Daarom moet die functie van controller, business controller, creditcontroller of projectcontroller ook door een zwaargewicht worden bezet.

Waarom die uitbreiding? Omdat steeds meer opdrachtgevers blij zijn met i4talent. Die opdrachtgevers kunnen we nu niet alleen onze talentvolle young professionals bieden, maar ook specifiek control specialisten op hbo- en wo-niveau met enkele jaren ervaring. Continue begeleiding houdt onze control professionals op een blijvend hoog niveau.  En voor onze young professionals is het een perfecte opstap richting een carriére bij i4talent.

We zijn hét detacheringsbureau voor opdrachtgevers die personeel op projectbasis zoeken. Goed opgeleid, jarenlang ervaren en met de insteek om écht toegevoegde waarde te leveren.

Functies waar u aan kunt denken:

  • finance manager
  • project controller
  • business controller
  • concern controller
  • group controller
  • financial controller
  • cost controller

Meer informatie?

Ringo Verkleij

Neem contact op met Ringo.
Specialist in control functies.

0621127288

Onze beschikbare control professionals

i4talent & friends party 2018!

Naam:  Kelly
Leeftijd: 37 jaar
Opleiding: 
Master Accounting & Control
Keywords: Business control, Financial control, Finance manager,  AFAS, Exact Globe, Exact Online, Navision
Profiel: Resultaat- en oplossingsgerichte Control Professional met ervaring in leidinggeven. Ruime ervaring met het opstellen van jaarrekeningen, rapportages en procesverbeteringen. Enthousiast, kritische blik en empathisch vermogen.

Interesse?

Deze bedrijven kiezen voor i4talent