#deleukstedetacheerdervanNederland

VEEL PLEZIER

Bij i4talent wordt werken pas écht leuk. i4talent is een unieke werkgever en heeft ontzettend veel te bieden. Uitdaging, begeleiding, een mooie toekomst. Werken kun je overal, maar bij i4talent werk je echt met plezier.

Detacheren saai? Dacht het niet. Bij i4talent ligt er extra aandacht op FUN. Daarom heeft i4talent een eigen FUNmanager.

Teamspirit is extra belangrijk bij detachering. Zo vaak zie je je collega’s niet, je zit vaker bij je opdrachtgever. Daarom besteedt i4talent extra tijd aan verbinding. We vinden het belangrijk dat we één groot team zijn, één club vol energieke, enthousiaste professionals waar je bij wil horen. Waar je je veilig en thuis voelt. Op kantoor hebben we de beste werkplekken – daar voel je je gegarandeerd op je gemak. 

Video afspelen
#FUCKSUMMER-FEST
Video afspelen
#maathemd
Video afspelen
#sinterkersten

Wij delen in successen, maar ook in tegenslagen. We zijn persoonlijk, gezellig, laagdrempelig en relaxed. Je werkt niet vóór een organisatie, maar mét i4talent.

i4talent onderscheidt zich door de FUN-FACTOR. Wij staan voor gastvrijheid, gezelligheid en een beetje rebellie. Werken moet leuk zijn, nietwaar?

De FUNmanager organiseert de leukste evenementen om elkaar echt goed te leren kennen. Zowel inhouse als voor opdrachtgevers. Feestjes, stranddagen, een film opnemen, speurtochten, varen, wintersport, rallys of slipcursussen. Dat zijn de momenten waarop je elkaar op een andere manier leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Fun zit in het DNA van i4talent. De verbinding tussen professionaliteit en gezelligheid.

Plezier zit in ons i4talent DNA

Natuurlijk is werk, ontwikkeling en professionaliteit belangrijk – maar het is belangrijker dat jij je goed voelt op je werk. Het is immers een groot onderdeel van je leven. i4talent zorgt ervoor dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat. Dat je je thuis voelt en verbinding voelt met je collega’s. Op die manier werk jij het lekkerst.

Video afspelen
Altijd met plezier naar je werk.

Kom je bij ons werken?

ISAURA

Funmanager (Marketing)

Kom je bij ons werken?