#deleukstedetacheerdervanNederland

Diensten

Voor iedere uitdaging binnen finance, data en IT staat i4talent voor je klaar.

Finance

Van young tot senior, van talenten met vele jaren werkervaring binnen finance, tot pas afgestudeerde talenten met een frisse blik.

Data

Hulp nodig met het inzichtelijk maken en verzamelen van data, werken met de cloud of de transitie naar datagedreven werken?

IT

Onze IT professionals helpen je graag bij het ontwikkelen en beheren van software, agile leren werken en het realiseren van je digitale ambities.

De markt digitaliseert, automatiseert en robotiseert. Steeds meer bedrijven willen beslissingen nemen vanuit een data gedreven aanpak. Het kan een uitdaging zijn om een organisatie toekomstbestendig te maken in de veranderende markt. De wereld van finance, data en IT staat nooit stil. i4talent biedt de juiste interim professional om jou bij te staan bij jouw uitdagingen. 

Finance, data en IT groeien steeds meer naar elkaar toe. Dat hebben we de afgelopen 19 jaar gemerkt binnen i4talent. Data begint een steeds prominentere rol te spelen. Daarom kijken wij juist naar het totaalplaatje en denken we proactief mee over jouw uitdaging. Op die manier komen we bij een passende oplossing. Bij i4talent vind je professionals van ieder type en niveau, die overal kwaliteit kunnen leveren.      

We maken de juiste match met een persoonlijke aanpak. Dat maakt i4talent uniek. Naast de gevraagde ervaring, expertise of niveau leveren we een professional die bij jouw team en organisatie past en een naadloze verlenging van je bestaande team kan zijn. Daarom willen we graag weten wat er op de afdeling speelt, wat voor soort organisatie het is en wat voor type talent er wordt gezocht. We schuiven niet zomaar met CV’s, maar zijn ervan overtuigd dat kwaliteit in meer dan expertise schuilt. Er moet een goede klik zijn. Wanneer die klik voor zowel de professional als het bedrijf klopt, maakt dat volgens ons écht een goede match.

Ontdek onze voordelen

i4talent kijkt verder dan jouw uitdaging en neemt je mee in het proces. Samen zorgen we dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Young professionals

Onze talenten worden stuk voor stuk getoetst op het i4talent DNA – leergierigheid, analytisch vermogen én enthousiasme. Daardoor hebben we bekwame professionals in huis, die we door en door kennen.

i4talent Academy leren

Bij i4talent weet je zeker dat je de juiste match vindt: we leren je graag goed kennen om onze professional zo goed mogelijk aan te laten sluiten in jouw team of organisatie.

CASES

Data Professional
Oxfam Novib
Klant: Oxfam Novib
Data Science Professional
Predictive maintenance van AGVs / Samen met RWG A.I. integreren in de organisatie!
Klant: RWG
Control Professional
Grip op salesresultaten en kosten
Klant: Nimag
Control Professional
Ondersteuning jaarrekening en team meekrijgen
Klant: ASG
Finance Professional
Motiveren van team, verdelen werkdruk, verbeteren processen.
Klant: De Vereende
Finance Professional
Motiveren van team, verminderen werkdruk en verbeteren kwaliteit
Klant: Swiss Sense

Dit zeggen opdrachtgevers over ons

Ellipse 12
Eneco

“Ik omschrijf de relatie met i4talent als open, ruim en meedenkend. De verwachtingen zijn waargemaakt met als eindresultaat goede kandidaten. Door jullie selectieprocedure kost het ons een zeer beperkte effort. Mensen zijn snel op stoom en qua types is er een goede match gemaakt. Jullie kenmerken je door menselijk contact en snel schakelen. “

Ellipse 13
RET

“ i4talent voorziet ons van goede mensen; fris, netjes, uit het juiste hout gesneden, ze voelen zich nergens te goed voor. Allen integer en een no-nonsense mentaliteit. Er is prettig contact met de accountmanagers en er wordt snel geschakeld. Verder erg blij met de fieldmanager, daar zien we echt de toegevoegde waarde van in!”

Ellipse 11
KPN

“Jullie hebben erg goed, eigenlijk precies, invulling gegeven aan de behoefte; de juiste persoon. Leergierig, enthousiast, slim, oplossingen zoeken en zelfstandig. Ik geef jullie het cijfer 8 en de professionals die jullie leveren zelfs een 9.”

Ellipse 14
Haaglanden Medisch Centrum

“De communicatie gaat prima, snel geschakeld toen ik snel behoefte had dat is erg fijn. De werkvoorraad is flink geslonken, zijn er nog lang niet maar wel op de goede weg. Verwachtingen zijn zeker waargemaakt. i4talent was de snelste met reageren en aanbieden. Ook via eigen kanalen geprobeerd maar die waren lang niet zo snel. Ik geef het cijfer 8 aan i4talent!

MEER INFORMATIE?​

wIJ staaN voor je klaar

Onze klanten

Beschikbare professionals

Young Professionals

Beschikbaar per

1 september 2024

Finance Professionals

Beschikbaar per

1 mei 2024

Finance Professionals

Beschikbaar per

22 april 2024

IT Professionals

Beschikbaar per

1 juli 2024

Control Professionals

Beschikbaar per

1 mei 2024

Finance Professionals

Beschikbaar per

1 augustus 2024

Control Professionals

Beschikbaar per

1 mei 2024

Finance Professionals

Beschikbaar per

1 juni 2024

Finance Professionals

Beschikbaar per

12 juni 2024

Finance Professionals

Beschikbaar per

1 augustus 2024