#deleukstedetacheerdervanNederland

Over ons

i4talent is #deleukstedetacheerdervanNederland. Waarom? Wij zijn rebels, uniek en een beetje gek. Wij geloven dat leuk samen gaat met goed. Hier hebben we een formule voor ontwikkeld: K=V+E (Kwaliteit = Vakmanschap + Enthousiasme).

Een stukje geschiedenis

i4talent is 7 maart 2005 opgericht met één missie: #deleukstedetacheerdervanNederland worden. En dat is gelukt!

Danielle Kleyheeg startte i4talent met een visie. Ze merkte in het detacheringswezen dat medewerkers als producten zag, niet als authentieke mensen met dromen en ambities. Het is een kunde om een balans te vinden in commercieel zijn mét mensen, niet “over” mensen. Het is belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en plezier te hebben in je werk. Wanneer mensen zich goed voelen, werken ze het best. Met die gedachte werd i4talent 19 jaar geleden opgericht. i4talent laat zien dat het anders kan.

i4talent is al 19 jaar lang gericht op zakelijke dienstverlening in finance, data en IT. Maar we doen het nét een beetje anders.

K=V+E (Kwaliteit = Vakmanschap + Enthousiasme)

i4talent is uniek. We zijn onafhankelijk, zijn rebels en hebben lef. We combineren talent met authenticiteit, vakkennis met persoonlijkheid. Dat maakt volgens ons de perfecte combinatie in detachering. Mensen zijn geen producten, geen pionnetjes en ook geen wandelende CV’s. Wanneer we een professional inzetten bij een opdrachtgever, moet dat voor beide partijen een match zijn. 

Wij nemen mensen vast in dienst. Dit zorgt ervoor dat we een betrouwbare pool aan professionals in huis hebben, en stelt ons in staat om onze mensen goed te kunnen behandelen. i4talent is een onafhankelijk, uniek bedrijf.
Wij zijn trots.

Waar kwaliteit en service voor de klant voorop staat, geldt voor de kandidaat ontwikkeling en plezier. Voor minder doen we het niet.

Werken, leren en plezier

Dat is ons motto, onze lijfspreuk. We zijn niet zomaar een detacheringsbureau, plezier staat bij ons met stip op één. Je werk is een groot onderdeel van je leven, daarom is het voor ons een vereiste dat er ook plezier wordt gemaakt. Bij i4talent is het belangrijk dat iedereen zich goed voelt, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Daarom hebben we een Talent Manager die zorg draagt voor je persoonlijke groei en een FUNmanager die garandeert dat er plezier wordt gemaakt. 

We zijn niet voor niets de #leukstedetacheerdervanNederland. 

Kom je ook bij ons werken? Check onze vacatures!

werken

Er moet gewerkt worden. En hard ook. Gelukkig krijg je er altijd iets voor terug: een kijkje bij verschillende opdrachtgevers, de mogelijkheid om snel een groot netwerk op te bouwen, persoonlijke begeleiding en uiteraard de leukste collega’s van Nederland.

LEren

Kennis is macht. Je bent nooit uitgeleerd. Daarom is leren een essentieel onderdeel van werken bij i4talent. Onze Happy Professional Managers dragen zorg voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel plezier

Als #deleukstedetacheerdervanNederland bewijzen we keer op keer met evenementen, feesten en werkplezier dat wij de leukste zijn. Met onze FUNmanager hoef jij je geen zorgen te maken om plezier.

Kom je bij ons werken?