#deleukstedetacheerdervanNederland

Finance

Finance is een cruciaal onderdeel bij ieder bedrijf. Dat moet op orde blijven. i4talent biedt de oplossing – een onafhankelijke finance professional die projectmatig te werk kan gaan of aan kan sluiten voor een langere samenwerking.

We brengen jouw wensen in kaart en zoeken een geschikte kandidaat.

Young professionals

Wil je eindelijk die administratieve achterstanden weggewerkt hebben? Zoek je iemand met een frisse blik, die ook direct naar de processen kijkt? Iemand die het finance team kan enthousiasmeren? Dan ben je met een Young Professional aan het juiste adres. 

Onze Young Professionals hebben het juiste diploma, precies genoeg ervaring en de nodige soft skills om snel aan de slag te gaan.

Finance professionals

Op zoek naar tijdelijke versterking binnen je team omdat er achterstanden zijn ontstaan, projecten zijn blijven liggen of is er sprake van uitval?  

Onze interim finance professionals helpen je graag verder waar op dat moment jouw behoefte ligt. Van junior, medior, tot senior financial, i4talent helpt jou om overzicht op jouw financiële afdeling te krijgen en behouden. Ontdek nu welke i4talent professional er bij je past.

Control professionals

Kun je tijdelijk hulp gebruiken om jouw bedrijf naar een hoger niveau te trekken? Of heb je strategisch advies op basis van cijfers nodig?

Een goede control professional durft de leiding te nemen binnen zijn of haar team. Dat is precies waarom het bij ons enkel mogelijk is om mediors en seniors op het gebied van control in te huren. Onze controllers helpen je graag om overzicht in de boeken en bedrijfsvoering te krijgen en behouden.