#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Blog: Wij maken bedrijven data gedreven!

Blog: Wij maken bedrijven data gedreven!

Ieder bedrijf loopt er tegenaan

Er is massa aan data maar waar te beginnen. En is de data eigenlijk wel correct. En wie bepaalt dan bijvoorbeeld de definitie. Voordat je kunt beginnen loop je al tegen een hoop problemen aan. Om nog maar niet te beginnen over de weerstand die het vaak oproept binnen een bedrijf. Want alles wordt immers zichtbaar en niet iedereen zit daar op te wachten.

Toch ziet gelukkig een groot deel van onze klanten in, hoe belangrijk data en bijbehorende visualisatie is. Of het nu gaat om een mooi dashboard in Excel, PowerBI, Qlikview, Tableau, het maakt niet uit. Je hebt in één oogopslag een beeld bij de stand van zaken. Vaak als we bij iemand aan tafel zitten wordt een dashboard als luxe gezien. Maar dat is het juist niet! Het is een meetinstrument, waardoor je tijdig kunt sturen en daardoor betere resultaten behaald. Denk in marges, rendement, personeelsuren wat dan ook.

Voorbeelden van 24/7 realtime dashboards die onze Professionals bij klanten maken zijn:

  • Overzicht debiteuren, crediteuren, o.a. DPO, DSO 
  • Liquiditeit en liquiditeitsprognose inzichtelijk per periode
  • Opbrengsten en kosten per periode t.o.v. de pro
  • Voorraadbeheer
  • Overzicht soort inkomende calls
  • KPI’s & doelstellingen

Daarbij kunnen veel van onze Professionals de koppeling maken tussen de verschillende systemen. Ze hebben voldoende opleidingen genoten om het brede verband te zien. Daarnaast hebben ze ruime financiële kennis, zodat ze weten wát ze inzichtelijk maken. Zo zijn ze bijvoorbeeld in staat om handmatige processen middels een script te automatiseren en vervolgens een prachtig dashboard te bouwen.

De vraag die we dan ook altijd aan de klanten stellen, wat zijn de doelstellingen. Wat is voor jou niet inzichtelijk? Waar loop je maandelijks tegenaan? Oftewel we helpen je om “futureproof” te worden.

Word jij hier nou ook enthousiast van maar denk je waar te beginnen? Dan hebben wij een leuke oplossing – de Quick Scan! Onze Professionals brengen kosteloos in één dag in kaart welke informatie, geven advies en zetten een deel van een dashboard op.

Interesse? Bel Cristel (0646596370) of Erwin (0646789153)!

De volgende klanten gingen jou voor:

Direct Pay, Ikea, ANWB, Sjaak van der Vijver, DCMR, Vergeer Holland, Eriks, KPMG.