#deleukstedetacheerdervanNederland

Werken

Detacheren is sexy. Binnen detachering kun je ontzettend snel groeien en de fijne kneepjes van het vak bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers leren. Je bouwt in een hoog tempo een netwerk op en hebt de mogelijkheid om met gierende banden een grote speler te worden in het veld. Mooier kan het niet.

Werken bij #deleukstedetacheerdervannederland

Bij i4talent word je écht onderdeel van ons team. Je komt bij ons in loondienst en ontvangt iedere maand een salaris, ongeacht of je een opdracht hebt of niet. Je zit dus sowieso goed op je plek bij i4talent!

i4talent heeft het gaafste kantoor van Nederland, waar je komt te werken wanneer je niet op opdracht bent. Als je graag op het i4talent kantoor wil werken tijdens een opdracht, ben je altijd welkom op een thuiswerkplekje. Op het i4talent hoofdkwartier voel je je thuis, in de ballenbak kun je inspiratie opdoen en in onze bar kun je het leven vieren.

Word nu lid van onze detacheringsfamilie.  

ZZR

Het is toch ZZP? Bij ons niet. Wij hebben ZZR: Zelfstandige Zonder Risico’s.

Ben jij een ervaren professional en heb je de ambitie om wat meer de touwtjes in handen te nemen, of stappen te maken in je salaris? Maar brengt ZZP te veel risico met zich mee, dan biedt i4talent de ZZR regeling.  

Vanuit i4talent bieden we je een basissalaris op het moment dat je niet op opdracht zit, zodat je nooit zonder salaris komt te zitten. Op het moment dat je bij een opdrachtgever aan de slag gaat, ga je als professional omzet draaien. Dan wordt het interessant! Je deelt namelijk als ZZR’er mee in de winst.

De voordelen? Je krijgt als ZZR’er invloed op de hoogte van je bruto salaris, hoe meer je werkt hoe hoger het salaris. Keuze in het type leaseauto. Heb je even geen opdracht? Dan krijg je weer het basissalaris, dus er zijn geen risico’s!

Waarom doen wij dit? Als je niet kan delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. Op deze manier kunnen we langer met elkaar samenwerken en is jobhoppen voor meer salaris verleden tijd. Jij krijgt meer vrijheid, i4talent gemotiveerde werknemers.

#BEREKENJOUWSALARIS

Voer je uurtarief in, de gewerkte uren en reken uit wat je bruto salaris zou worden. 

Tarief

Uren gewerkt

Bruto Salaris

#BEREKENJOUWSALARIS

Voer je uurtarief in, de gewerkte uren en reken uit wat je bruto salaris zou worden. 

Tarief

Uren gewerkt

Bruto Salaris

HP Cyclus

Happy Professional manager

Tijdens je carrière bij i4talent ben je nooit uitgeleerd. Je Happy Professional Manager zal zorg dragen voor jouw persoonlijke groei en met je meedenken waar je je op kunt ontwikkelen. We stellen een groeiplan met je op zodat jij kunt blijven leren wat je wil bij de i4talent Academy.

Talent Ontwikkel Plan

In je eerste maand heb je twee Talent Ontwikkel Plan gesprekken, daarna ieder kwartaal. Je spreekt vier keer per jaar met je Happy Professional Manager en iedere maand zal er fieldmanagement plaatsvinden. De ene maand doen we dat fysiek, de andere maand via een call. Dit zal altijd met de klant gebeuren, zodat die actief mee kan sparren over jouw rol binnen hun organisatie.

Beoordelingsgesprek

Uiteraard heb je bij ons ook jaarlijks een beoordelingsgesprek. We bespreken hier met je hoe het gaat, wat je leuk vindt en wat er kan verbeteren.

Werken bij #deleukstedetacheerdervanNederland

Ruben

Voor mij is i4talent echt een warme familie waarin je terecht komt en niets te gek is. Ik heb een jaar ergens anders gewerkt en ben teruggekomen omdat ik er achter ben gekomen dat deze sfeer echt uniek is. De werksfeer is fijn en onstspannen en niemand is te beroerd om elkaar te helpen. Samen zorgen we bij i4talent ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en als het even niet zo lekker gaat komen we er met elkaar uit.

Mirjam

I4talent staat voor werken, leren én plezier. We spenderen vaak meer tijd met collega’s dan met onze vrienden. Daarom is het zo belangrijk om juist plezier te hebben in je werk. Wat ik het meeste waardeer bij i4talent, is dat niks standaard is. De opdrachten worden gekozen, zodat ze het beste bij mij passen, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en gezelligheid. Bij I4Talent ben ik geen nummer, maar een onderdeel van een knotsgekke familie. En nu lees je dit super gladde verkooppraatje, maar het is echt waar. Als je het niet gelooft, zoek mij maar op LinkedIn, dan zal ik het je in persoon vertellen!

Jos

Bij i4talent krijg ik de kans om de komende jaren verschillende opdrachten uit te voeren bij aansprekende bedrijven. Dit bied mij veel kansen, in die opdrachten leer je namelijk een hoop. Op deze manier kan ik er goed achter komen welke rol of functie goed bij me past, welke sector ik uitdagend vind om in te werken en hoe ik de organisaties ervaar. Door in meerdere keukens te kunnen kijken maak ik kennis met meerdere werkwijzen.

Naast de uitvoering van de opdrachten wordt ik begeleid vanuit i4talent, dit gaat over hoe het met me als persoon gaat en hoe het gaat met de opdracht. Daarnaast bieden ze me veel ruimte voor m’n eigen ontwikkeling, daar denken ze zeker in mee. Dit allemaal gekoppeld aan een heel gezellig team met leuke mensen maakt dat ik al bijna een jaar aan het genieten ben van m’n keuze om bij i4talent aan de slag te gaan. Ik kan het je aanraden 😊

MEER INFORMATIE?​

WIJ staaN voor je klaar

Kom je bij ons werken?