Finance professionals

De zaak drijft op financiële cijfers. Ook bij onze klanten. Daarom wilt u de beste financiële medewerkers voor de grootboekadministratie, de salarisadministratie of bijzonder beheer. Die heeft i4talent. We zijn specialisten in personeel op projectbasis. Onze professionals in finance hebben al een paar jaar werkervaring en hebben al diverse smaken geproefd. Zij hebben eerder in een hbo of wo studie de basis gelegd voor hun carrière en hun niveau verder opgekrikt via cursussen en studies.

Daarmee zijn ze klaar om vanaf dag één productief te zijn. Én om de verantwoordelijkheid aan te kunnen die bij hun niveau past. Bij een detacheringsbureau als i4talent blijven die finance professionals scherp. Omdat we hen continu prikkelen met nieuwe, interessante functies. Misschien wel die economische of bedrijfseconomische vacature die bij u moet worden ingevuld.

Functies waar u aan kunt denken:

  • administrateur
  • grootboekadministrateur
  • projectadministrateur
  • finance manager
  • hypotheekacceptant
  • bijzonder beheerder
  • credit controller

Meer informatie?

Jessica van der Kist

Neem contact op met Jessica van der Kist,
specialist in financiële functies.

06-14471759

Onze beschikbare finance professionals

Naam: Kim
Leeftijd: 24 jaar
Opleiding: HBO Management, Economie en Recht
Keywords: finance professional, debiteuren, hypotheekacceptant, dossierbeheer, Excel, WFT, LEAN, Onguard, Navision, Microsoft Dynamics, Oracle en Prince 2. Enthousiast, gedreven en analytisch.
Branche: bankwezen, techniek, events en hypotheken.

Interesse?

Naam: Tineke
Leeftijd: 24 jaar
Opleiding: HBO International Business and Languages
Keywords: finance professional, masterdata, beheren en invoeren stamdata, projectleider, implementeren van een lifetime dashboard, analyseren en optimaliseren van de KPI’s, creditmanagement, LEAN, Excel, SAP en Oracle. Analytisch, ambitieus, collegiaal en flexibel.
Branche: telecom

Interesse?

Naam: Queenie
Leeftijd: 30 jaar
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Keywords: Finance professional, crediteuren, LEAN, Syntess, Exact, SAP, slim, doortastend en een harde werker.
Branches: installatietechniek

Interesse?