#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Wéér een nieuwe poot onder i4talent! (Nou ja, vier eigenlijk :)

Wéér een nieuwe poot onder i4talent! (Nou ja, vier eigenlijk :)

Als die hele coronatoestand nog iets goeds heeft opgeleverd, is het wel de revival van de hond. Geen puppy meer te krijgen op Marktplaats, alle nestjes bij fokkers tot 2023 drie keer overtekend. In het asiel kun je alleen nog een hamster, een cavia of een tamme rat ophalen, maar verder geen hond te zien. Voor een hondenliefhebber als ik nieuws om blij van te worden, al hou ik nog wel mijn hart vast voor het einde van de coronahondenboom. Staat Marktplaats dan weer vol met hondenoccasions en moet je nummertjes trekken bij de asiels om je Fikkie af te leveren? Maar goed, niet te negatief denken.

”Daarom beginnen we donderdag met onze nieuwe dienst aai4talent.”

Bij i4talent zijn we al jarenlang blij met ons eigen hondse gezelschap. Ja, ik neem Donna, Saartje en Zaza gewoon mee naar de zaak. Zij zijn er aan gewend, iedereen op kantoor is er ook aan gewend. En ik weet dat een hond op kantoor er niet alleen maar voor de gezelligheid is. Onderzoek na onderzoek wijst uit dat die hond nogal wat positieve effecten heeft op de werkvloer. Ik weet van bedrijven waar de productiviteit is gestegen. Er zijn onderzoeken bekend die laten zien dat de stress van medewerkers daalt. Teams gaan beter samenwerken als er een hond in het kantoor rondloopt. Een hond levert dus gewoon keihard rendement voor een bedrijf op. En toen kreeg ik een ideetje.

”Een hond levert dus gewoon keihard rendement voor een bedrijf op”

Want rendement voor een bedrijf opleveren, dat is wat we hier bij i4talent ook elke dag doen. En als dat met financiële specialisten of dataspecialisten die we detacheren kan, waarom dan niet door honden te detacheren? Daarom beginnen we donderdag met onze nieuwe dienst aai4talent. Bij ons huur je voortaan een financieel of een dataspecialist inclusief hond!

En voordat je je – terecht overigens – afvraagt of dat hond-technisch allemaal verantwoord is: ja, hond-erd procent. Daarom is het detacheren van een kantoorhond altijd gebonden aan het detacheren van een van onze professionals. Zodat we zeker weten dat er iemand is die ‘m af en toe uitlaat. Al hebben we uit marktonderzoek geconcludeerd dat er straks gevochten gaat worden wie ‘m mag uitlaten. Ook moet er iemand zijn die erop let of onze kantoorhonden niet te veel worden verwend met lekkere dingen. Vrijdagmiddag mogen ze een kluifje, een vrijmibot, maar dat is het wel.

De afgelopen maanden zijn we al gestart met de voorbereidingen door een aantal honden te trainen. Je kunt niet zomaar elke viervoeter meenemen naar kantoor. Daarom beginnen we met een klein aantal om  bij succes verder uit te breiden. Klanten kunnen via onze site en via Linkedin zich een beeld vormen van de kwaliteiten van een hond. Ja, voor elke viervoeter maken we een Linkedin-pagina aan. Daar staan bijvoorbeeld ook de commando’s op die een hond kent, zodat je als ‘werkgever’ ongeveer weet wat je kunt verwachten.

En ook aan onze opdrachtgevers stellen we eisen. Onze honden moeten een eigen hoekje krijgen en moeten fatsoenlijk worden ingewerkt. Zelf houden we functioneringsgesprekken met de hond en via de i4talent Academy hebben we speciale cursussen voor z’n ontwikkeling, zoals Acquisiteurs Afblaffen en Een Plasje Doen Over Het Beleidsplan. Donderdagmorgen gaan we om 9.00 uur live. Ik ben benieuwd, maar eigenlijk kan aai4talent niet anders dan een succes worden!

Daniëlle Kleyheeg

CPO