#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Started from the bottom part 2

Started from the bottom part 2

Januari 2017 schreef ik een blog over mijn eerste jaar bij i4talent. Alles was voor mij nieuw: het bedrijf, de collega’s en de hele detacheringswereld. Ik switchte twee keer van werkplek, maar regeerde samen met Thomas en Adinda over de Unit Young Professionals. 30 ConsulTalenten hebben we gedurende de tijd aan een toffe projecten bij een van onze klanten kunnen koppelen. We hadden genoeg uitdagingen , maar de eindstand was: ConsulTalenten tevreden, klanten tevreden, administratie op orde en, ohja, we hadden zelfs nog geïnnoveerd en engagement gecreëerd.

Na ruim drie jaar is dit het moment dat ik afscheid neem van i4talent. Wat oorspronkelijk bedoeld was als niets meer dan een stageperiode heeft geleid tot meer dan 1.000 gesprekken, waarin ik relaties met klanten heb opgebouwd en medewerkers heb zien groeien.

Ach, ik kan wel een boek schrijven over alle (te) gekke dingen die ik heb meegemaakt bij i4talent: Isaura die weer een keer van haar stoel valt, het blokfluitorkest dat bij iedere verjaardag langskomt, kerstbomen uitdelen bij klanten en laat ik maar niet uitweiden over de legendarische feesten.

“The ladder of success is best climbed by stepping on the rungs of opportunity.”En als die kansen dan voorbij komen, dan is het aan jou ze te grijpen, roep ik altijd.

Nu is het voor mij tijd om dit advies zelf op te volgen. Het is tijd voor een volgende stap op de ladder naar succes, en dat is er niet zomaar een. Alles is weer nieuw: het bedrijf, de collega’s, maar dit keer ook een andere taal, een andere cultuur en een grote, onbekende stad.
Alle oranje i4talent lessen stop ik in mijn koffer en neem ik mee naar Dublin, waar ik vanaf 8 april bij LinkedIn aan de slag zal gaan.

Ik wil alle ConsulTalenten bedanken voor hun inzet. Ik wens jullie heel veel succes met alle toffe opdrachten die jullie nog gaan uitvoeren. Onthoud: als je iets wil, ga er dan voor! Het enige dat uit de lucht komt vallen is regen. En mocht het dan niet in een keer lukken… Leer dan van je fouten en gebruik ze om nog beter te worden! De aanhouder wint!

De balans tussen werk en plezier heeft ervoor gezorgd dat het drie jaar lang een feestje was om bij i4talent te werken. En een feestje bouw je natuurlijk niet alleen….. Lieve collega’s, bedankt voor de toffe tijd en heel veel succes met alle mooie uitdagingen die op jullie pad gaan komen.

Eén ding weet ik zeker, deze ervaring neemt niemand me meer af. Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en trots dat ik een aandeel heb gehad in de groei van i4talent.

Dublin, here I come.

Stacey