#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Nieuwe collega! Welkom Wendy

Nieuwe collega! Welkom Wendy

Hoi, mijn naam is Wendy Naerebout. Rasechte Brabantse, gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en rondgereisd over de wereld voordat ik met Jaap neerstreek in Den Haag. Levensgenieter, wereldverbeteraar, dol op onze twee kinderen Gijs en Noortje en op lekker eten en drinken. Ik laat me graag meevoeren door de kracht, impact en verbinding van muziek. Met regelmaat bind ik mijn hardloopschoenen onder of werk ik me in het zweet tijdens Body Combat. Een intrinsieke passie voor het ontwikkelen van mensen drijft me. Ik heb een aantal jaar geleden dan ook het roer omgegooid en ben me gaan omscholen tot en gaan werken als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn motto: Kwaliteit is Mensenwerk!
 
Bij i4talent ben ik sinds 1 februari aan de slag als Talentmanager. Ik vind het te gek dat een bedrijf als i4talent kiest voor en investeert in haar mensen. We delen eenzelfde gedachte, namelijk: de medewerkers zijn het vloeibare goud van de organisatie. Mijn rol – samen met Carlijn –  is dan ook  om dat goud, jou, te ondersteunen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ben volop bezig om jullie allemaal te ontmoeten. Mocht dat voor jouw gevoel te lang duren: bel me gerust:).

Wendy
Talentmanager
wendy@i4talent.nl 
LinkedIn