#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Mijn eerste maand bij i4talent!

Mijn eerste maand bij i4talent!

Toekomst…

Als ik nu, na een maand, aan i4talent denk, denk ik aan de toekomst. Een toekomst die ik een paar maanden geleden niet voor me zou hebben gezien maar die nu wel in het verschiet ligt.

Met een, niet zo vanzelfsprekende, afgeronde studie bewegingswetenschappen en zonder enige ervaring in de finance wereld heb ik het gevoel dat ik op mijn plek zit.

Er zijn nog genoeg dingen die ik moet leren maar door de afgelopen weken bij i4talent, de hulp en ondersteuning van mijn mede ConsulTalenten en het interne team heb ik daar alle vertrouwen in.

Mijn eerste maand begon met de pilot van de “warmbad periode” die ik samen met Diogo en andere beschikbare ConsulTalenten heb ervaren. Op de eerste dag begonnen we, tegen al mijn verwachtingen in, met een rally. Een ontzettend leuk begin waardoor je kennis maakt met een sport die i4talent dicht bij het hart staat. De rest van de week hebben we op een informele wijze onze collega’s leren kennen en is middels verschillende presentaties duidelijk geworden wat de gang van zaken is bij zowel i4talent als klanten.

Alles bij elkaar was het een hele leuke week die voorbij vloog en stiekem niet als werken voelde.

Nu bijna 5 weken later ga ik dagelijks met plezier naar werk en ben ik 1 juni begonnen bij mijn eerste opdracht. Heel spannend maar ook erg leuk! Hier doe je het uiteindelijk voor.

Mart
Young Professional i4talent