#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Een nieuwe baan ten tijde van een pandemie

Een nieuwe baan ten tijde van een pandemie

Starten met een nieuwe baan is altijd spannend, maar dan ook nog in deze tijd?
Ik mag van geluk spreken, want mijn collega’s bij i4talent zorgen dat ik niets tekortkom.

Persoonlijk en betrokken

Voor de start hield ik het nieuws goed in de gaten, en wist dat er geen andere optie zou zijn dan thuiswerken. Dus hup, de logeerkamer omgebouwd tot i4talent-kantoor.

Het overheidsadvies veranderde naar: “werk thuis, alleen als het echt niet anders kan”. Het welkomstteam van collega’s sprong in de houding en hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat Noah, Daniel, Joey en ik toch konden beginnen. Nu ruim 2 weken verder, zijn we helemaal ‘part of the team’.

De “warmbad-periode”: samen online

Kennismaken via Zoom, groepssessies via de laptop en overleg via de telefoon: je leert je collega’s op een geheel andere manier kennen, maar minstens zo leuk. Het wordt niet zomaar een “warmbad-periode” genoemd, want je wordt ondergedompeld in een team van de meest behulpzame collega’s die allemaal ‘werken, leren en veel plezier’ in hun DNA hebben zitten. Ook de goodiebag vol met handige spullen, liet ons meteen thuis voelen (en was heel lekker ;)).

Iedereen begrijpt dat het lastig starten is, maar we doen er alles aan om het te laten slagen: dat iets lastig is, betekent niet dat het onmogelijk is!

i4talent Academy

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe opdracht zit ik niet stil en werk dagelijks ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Via de i4talent Academy ben ik mijn kennis aan verbreden in systeem- en datakennis: Power BI, Exact Online en binnenkort SQL.

Sanne
Young professional @i4talent