#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Een ander soort ballen in het bestuur van KNAF

Een ander soort ballen in het bestuur van KNAF

De eerste vrouwelijke bestuurder van KNAF, Koninklijke Nederlandse Auto Federatie, is een feit. De stoere Danielle Kleyheeg heeft na een strijd tegen drie mannelijke concullega’s, de eer om met haar discipline marketing en PR, haar steentje bij te dragen.

Busy Bee Danielle, eigenaar van meerdere bedrijven en  CPO (hoe zij het zelf zegt, Chief Pirate Officer) bij i4talent, vijf keer op rij in de top 100 vrouwelijke bestuurders, instructrice op Zandvoort, bestuurslid LOOFC (Landelijk  Overleg Opleidingen Finance & Control). Kon toch nog een plek vrij vinden in haar agenda om dit er ook nog bij te gaan doen.

De autosport is ondervertegenwoordigd bij vrouwen en ik wil daar graag verandering in brengen.

De autosport is ondervertegenwoordigd bij vrouwen en ik wil daar graag verandering in brengen.

 Er zijn namelijk genoeg dames die net als ik van adrenaline en risico’s houden. Autosport is als ondernemen, je weet dat als je geen risico neemt, je nooit de winnaar zal zijn. 

Raar is het natuurlijk niet, want als kleine meisjes krijgen we Barbie’s in onze handen gedrukt en daarnaast een mini keuken en wat huishoudelijke apparaten. Vastberaden als dat ik toen al was, speelde ik met auto’s en liet ik alle roze en veel te zoete meisjes spullen links liggen.

 

KNAF wilde vernieuwing en een frisse wind en zij denken dit in Danielle gevonden te hebben. Wanneer je een beetje bekend bent met de bedrijven van Danielle weet je dan ook dat zij een authentieke manier van aanpakken heeft. Rebels en alles toch net even anders willen doen, dus die frisse wind hebben zij, in de vorm van Danielle, zeker in huis gehaald.