#deleukstedetacheerdervanNederland

Data science: maak je bedrijf toekomstbestendig met behulp van data en AI

Je hebt bakken met data binnen je organisatie, maar weet niet hoe je deze data kunt omzetten in waarde? Wat als je data kon gebruiken om de toekomst te voorspellen door het gebruik van Artificial Intelligence (AI)? Maar waar moet je beginnen in de complexe wereld van ingewikkelde algoritmes?

Wij helpen je graag verder! Ons ervaren data science consultants halen het meeste uit jouw data door AI algoritmes te ontwikkelen waarmee zij de toekomst kunnen voorspellen. Gaat er een storing optreden bij één van je machines? Gaan klanten opzeggen in de komende maand? Kunnen we productie afwijkingen detecteren op basis van foto’s? Allemaal voorbeelden van de kracht van AI en data. Zo kun jij snel schakelen om de juiste beslissingen te nemen voor jouw organisatie, allemaal gebaseerd op data en slimme algoritmes.

Onze consultants zijn ervaren data scientists en machine learning engineers. Zij bouwen niet alleen slimme oplossingen, maar denken ook strategisch mee waar data nog meer waarde kan toevoegen binnen jouw organisatie.

Al onze data science professionals beschikken over een master en hebben een achtergrond in Artificial Intelligence, econometrie, computer science, wiskunde of een andere bèta studie. 

De professionals werken niet alleen aan proof of concepts, maar brengen data gedreven oplossingen ook daadwerkelijk naar productie, waarbij zij gebruik maken van cloud providers zoals Azure of AWS.

VIND HIER ONZE Data Scientist Machine Learning Engineers

Onze unieke werkwijze

Afhankelijk van de data (science) volwassenheid van je organisatie, bieden wij meerdere oplossingen om je organisatie future proof te maken op het gebied van data (science). Zo starten wij met een uitgebreide data strategie, het fundament voor een data gedreven organisatie.

In deze data strategie brengen we strategische doelen in kaart, bedenken we samen met de klant data (science) use cases, kijken we hoe we oplossingen naar productie gaan brengen en werken we de data governance beleid uit. 

Nadat er een robuuste data strategie is ontwikkeld gaan we verder met het uitwerken van een proof of concept, gevolgd door het in productie brengen van de oplossing(en), Machine Learning Operations (MLOps) en het geven van (technische) trainingen om ook jullie personeel te voorzien van de juiste skills om zelf use cases uit te kunnen werken. 

Samen met jou ontdekken we waar data science een oplossing kan bieden. Wij werken transparant en denken proactief mee over waar data science jouw bedrijf verder kan ontwikkelen. Onze data scientists nemen je mee in het hele proces, van het analyseren van de data tot aan het schrijven van code. Wij zorgen dat de gebouwde code makkelijk uit te breiden en te onderhouden is zodat jullie data scientists er op voort kunnen borduren. Daarnaast leren we je hoe je zelfstandig te werk kunt gaan met data en AI, zodat je niet afhankelijk blijft van externe hulp. Wij bouwen voor en met onze klanten!

WAAROM CONSULTANCY VIA ONS?​

We inventariseren je wensen, uitdagingen en bedrijfscultuur, waardoor we eenvoudig een interim data professional kunnen voorstellen op basis van zijn of haar vakkennis en enthousiasme

Voordeliger dan zzp’ers, flexibeler dan vaste werknemers

We screenen onze professionals op ervaring, kennis én soft skills

Is er geen geschikte data scientist beschikbaar? Dan zeggen we het ook eerlijk

Wij bouwen niet alleen proof of concepts, maar brengen oplossingen in productie

HET PROCES VAN AANVRAAG TOT VOLLEDIGE ONTZORGING

Er zitten een aantal vaste stappen tussen ons eerste contact, en de dag waarop onze data scientist jouw bedrijf of afdeling komt versterken:

Neem contact op en vertel met welke uitdaging je zit. Binnen 24 uur vertellen we onze oplossing

We komen live langs of bespreken je wensen via Teams. We leren elkaar goed kennen om uit te zoeken welk type persoon het best bij je bedrijf past

We stellen hooguit drie geschikte professionals aan je voor.

Je nodigt de professionals uit voor een gesprek om te kijken of er een klik is tussen beide partijen

Soms is er een tweede gesprek nodig​

Je beslist welke data scientist je inhuurt, waarna we alle administratie afhandelen en de laatste randzaken bespreken

Onze data science professional begint aan je uitdaging

We monitoren en evalueren regelmatig tot het einde van de interim-opdracht

Soms is er een tweede gesprek nodig

Je beslist welke data scientist je inhuurt, waarna we alle administratie afhandelen en de laatste randzaken bespreken

Onze data science professional begint aan je uitdaging

We monitoren en evalueren regelmatig tot het einde van de interim-opdracht

Wat nu?

Neem contact op met Niels, onze lead data scientist en unit manager. Hij hoort graag waar je tegenaan loopt, en pakt je uitdaging verder op.

Zijn gegevens vind je hieronder.

Arrow-right_3 1
Arrow-right_3 1
MEER INFORMATIE?​

Niels staat voor je klaar

Niels

Lead Data Scientist

Beschikbare professionals

No data was found

CASES

Data Science Professional
Predictive maintenance van AGVs / Samen met RWG A.I. integreren in de organisatie!
Klant: RWG