#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Blog: Kerstuitje 2016 @SnowWorld

Blog: Kerstuitje 2016 @SnowWorld

Ze noemen het, “the most wonderful time of the year”.  Nu moet ik zeggen dat die regen, wind en grijze dagen in Nederland het er niet echt gezelliger op maken maar oke, ook ik vind Kerst de gezelligste periode van het jaar. Het is een goed excuus om ongegeneerd veel te eten en geld uit te geven aan kerstballen die je eigenlijk niet nodig hebt.  Ja dat geld blijft ieder jaar toch een dingetje in december. Als je al een gat in je hand hebt, heb je waarschijnlijk in december helemaal geen hand meer. En het mooie is dat het niet eens aan jezelf wordt besteed.

Ik denk dat ondanks niet iedereen het hardop zegt, je hoopt dat het kerstpakket dit jaar nog leuker is dan het jaar daarvoor. Je mag een gegeven paard nooit in de bek kijken maar ik heb ondertussen een collectie van chocoladefondues in de kast staan.

Ik was dan ook mega-enthousiast toen ik hoorde wat i4talent voor het team geregeld had dit jaar!
Zelf je kerstpakket samenstellen op de kerstmarkt van SnowWorld met een beker glühwein in je hand en heerlijke fingerfoodhapjes.

SnowWorld had een gedeelte van de parkeerplaats afgezet zodat die ’s avonds vol zou staan met alle racemonsters van i4talent. Een gaaf gezicht, al die auto’s.  Het leuke was dat onze professionals niet wisten wat we gingen doen en als de dood waren dat we ze gingen laten skiën. Eén voor één druppelden de professionals binnen met elke keer dezelfde vraag…. “ik kan niet skiën of snowboarden hoor, gaan we dat doen?”

Na een welkomstdrankje in de gezellige après-skibar gingen we met z’n allen naar buiten waar een compleet ingerichte kerstmarkt voor ze klaarstond. Verzin het zo gek en het stond er. Van sieraden tot  electronica en van Rituals tot lekkere kaasjes en drank.

Iedereen had kerstvlokken gekregen waarmee ze hun eigen aankopen konden doen en zodoende dus hun eigen kerstpakket gingen samenstellen. De heren waren voornamelijk te vinden bij kraampjes met de elektronica en drank en de vrouwen gingen voor de sieraden en de parfums. Indien ze nog wat over hadden werd dit besteed aan een cadeautje voor ouders of partners.

De avond eindigde rond het haardvuur op het terras met tas vol cadeautjes, een glas wijn en om het af te maken het roosteren van marshmallows. Kortom, een geslaagde avond met dank aan onze professionals en natuurlijk de perfecte organisatie door SnowWorld. Een echte aanrader!