#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Blog: Van externe medewerker naar interne medewerker bij i4talent

Blog: Van externe medewerker naar interne medewerker bij i4talent

Hoe zie ik de toekomst voor me? Uiteindelijk zou ik graag het transportbedrijf van mijn vader  willen overnemen. Na het afronden van mijn studie bedrijfseconomie heb ik mijzelf voornamelijk afgevraagd; hoe kom ik erachter dat dit is wat ik wil ?

Ik heb bewust gekozen om te werken voor een detacheringsbureau omdat ik hier veel verschillende opdrachten kan uitvoeren.  Veel  bagage verzamelen en ervaring op doen om uiteindelijk te bepalen of dit nog steeds hetgeen is wat ik wil. Eerst investeren in mijzelf en goed ontdekken wat ik wil.

De keuze voor een detacheringsbureau was voor mij niet moeilijk, ik kende het bedrijf i4talent al. Na de gesprekken hier op kantoor was ik overtuigd, dit is het bedrijf waar ik voor wil werken. Een open en gezellige sfeer. Ondanks dat i4talent een detacheringsbureau is, zorgt zij voor binding met de gedetacheerde medewerkers. Zo zijn alle medewerkers – ook gedetacheerd -, altijd welkom op bijvoorbeeld vrijdagmiddag borrels. Voor mij was er nooit afstand tussen interne en externe medewerkers.

Mijn eerste opdracht was voor Essent in ’s-Hertogenbosch. Ik woon zelf in Den Haag dus dit was best ver voor mij. Bij al mijn vorige bijbanen was de reistijd niet langer dan twintig minuten…. In november 2015 ben ik begonnen als Credit Controller, waarbij ik verantwoordelijk was voor mijn eigen klantenportefeuille. Tot augustus 2016 heb ik deze werkzaamheden uitgevoerd.  In beginsel met klanten als de bekende bakker op de hoek en uiteindelijk tot grote ondernemingen. Vanaf augustus 2016 tot januari 2017 heb ik bij de klant de overstap gemaakt naar Bijzonder Beheer. Binnen Bijzonder Beheer werd ik als Projectleider verantwoordelijk voor het  herzien van de processen, opstellen van instructies tot uiteindelijk het integreren van kwaliteitsmonitoring.

Als iemand mij vroeger de vraag had gesteld om  vijftien maanden lang elke dag op en neer te reizen naar ’s-Hertogenbosch, dan had ik nee gezegd! Door te blijven investeren in jezelf komen de uitdagingen vanzelf, dat is mijn ervaring van de afgelopen 15 maanden.

Zoals ik eerder heb aangegeven in deze blog, ik heb altijd mijn doel voor ogen gehouden en stel mijzelf steeds dezelfde vraag: wil ik nog steeds het bedrijf van mijn vader overnemen. Zo ja, wat heb ik hier voor nodig.

De opdracht bij Essent liep eind januari af en zodoende kwam ik bij i4talent op de ‘bank’ te zitten. Ik dacht maar één ding, hopelijk snel een nieuwe opdracht. De invulling qua opdracht was anders dan ik mezelf had voorgesteld in positieve zin. Een mooiere kans kan ik me niet bedenken; de Control functie binnen i4talent.

Ik heb  er erg veel zin in !

 

Wie:  Berry Beukers

Functie: Controller

Datum: 28 februari 2017