#deleukstedetacheerdervanNederland

Financial Controller

Introductie

Heb jij als (senior) Financial Controller een positief-kritische grondhouding en een doorzettersmentaliteit? Wil je graag werken bij een bedrijf waar we volop in ontwikkeling zijn en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie en groei waar wij in zitten? Dan komen wij graag met je in contact!

Hoofd Administratie

Introductie

Ter versterking van ons Finance team voor het bedrijf in de Regio Zuidwest zijn we op zoek naar een Hoofd Administratie. Het huidige Hoofd zal in oktober met pensioen gaan. We zoeken een opvolger met passie voor cijfers. Het betreft een fulltime functie voor 36 of 40 uur per week.

Medewerker Crediteuren Administratie

Introductie

Als medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, boeken, invoeren en (digitaal) verwerken van alle inkoopfacturen voor alle werkmaatschappijen in Soest waarvoor de afdeling Finance de administratie voert. Je bereidt de betaalbestanden voor en voert de benodigde controles uit. Je dient als vraagbaak voor onze leveranciers en collega’s in de business op het gebied van de crediteurenadministratie.
Als finance professional draag je bij aan de professionalisering van de operationeel financiële (werk)processen. Tegelijkertijd denk je mee om de processen waarmee je in aanraking komt te verbeteren.

Project Accountant

Introductie

Ben je op zoek naar een kans om je financiële carrière vooruit te helpen? Dan is dit misschien de kans voor jou. Als Project Accountant sta je midden in onze organisatie in een dynamische functie en werk je samen met collega’s met verschillende achtergronden en expertises aan onderwerpen die samen de samenleving verrijken.