#deleukstedetacheerdervanNederland

Data Professionals

Robbin

Beschikbaar per
1 juli 2023

Robbin is een gedreven en ondernemende Young professional die zijn affiniteit met data ontdekte tijdens zowel zijn studie, als zijn rol als Backoffice medewerker bij Dynaplant. Zo is hij in 2019 bij i4talent gestart in het data traineeship, waar hij zich volledig op zijn ontwikkeling heeft gestort en is hij sinds oktober onderdeel van het team Data Professionals.

Hij heeft inmiddels ervaring op gedaan op het gebied van data analyse en business intelligence en weet altijd de juiste gegevens naar voren te toveren. Verder werkt hij ontzettend gefocust en is hij niet snel gek te krijgen. Collega’s omschrijven hem als een hard werkende en gezellige aanwinst. Op de werkvloer creëert hij een gezonde balans tussen humor en professionaliteit.

In zijn vrije tijd is Robbin veel bezig met zijn eigen ontwikkeling op het gebied van BI. Zo maakt hij verschillende dashboards op basis van oefencases met data van het web wat door middel van een API (Application Programming Interface) wordt opgehaald of door middel van een SQL-applicatie. Daarnaast heeft Robbin kennis opgedaan van verschillende datamodelleer technieken zoals die van Datavault, Kimball en Inmon.

Systeem kennis

Data kennis
Power PivotGoed
SSISUitstekend
Azure Cloud platformRedelijk
TableauGoed
SSASGoed
SQLGoed
SSRSRedelijk
SSISRedelijk
Power BIGoed
Big DataGoed
DWHGoed
ETLGoed
Financiële pakketten
OracleGoed
SyntessUitstekend
(Proj.) Management
LEANGoed
ScrumGoed
Standaard pakketten
PowerpivotGoed
ExcelUitstekend
Excel draaitabellenGoed
WordUitstekend
PowerpointGoed
IT kennis
APIGoed
LinuxRedelijk
Persoonlijk
ZelfvertrouwenGoed
GedrevenUitstekend
AmbitieGoed
CommunicatiefGoed
InitiatiefGoed
Analytisch vermogenUitstekend

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken