#deleukstedetacheerdervanNederland

Data Professionals
Beschikbaar per
13 november 2024

Menno is een BI specialist die het beste tot zijn recht komt in een rol waarin hij zijn procesmatige skills kan combineren met zijn BI en IT skills. Zo heeft hij in de afgelopen jaren ruime werkervaring opgedaan in business intelligence en datamanagement. Bij Ericsson heeft hij veel te maken gehad met complete netwerkdata en operationele data van klanten zoals KPN en Vodafone waar hij eindverantwoordelijk voor was. Kwaliteitsborging door middel van data analyse, datastructurering en dashboarding was hierin noodzakelijk.

Zodoende heeft hij ruime ervaring met SQL en de Microsoft Stack, waaronder SSIS, SSAS en SSMS. Ook heeft de afgelopen jaren veel rapportages en dashboards gebouwd in Power BI en SSRS. Hij heeft zich de afgelopen tijd met name ontwikkeld richting de cloud, waar hij Azure voor gebruikt.
Voor i4talent heeft hij gezorgd samen met een team van 3 data professionals voor een platform (data4talent) waar de i4talent professionals hun data skills in de praktijk kunnen toepassen. Hiervoor is Azure als basis gebruikt. Bij Zorg & zekerheid heeft Menno veel projecten opgepakt, van het maken van een metadashboard, tot het testen van SISS en Oracle programmatuur tot complexe dataverzoeken (SQL) vanuit de business opleveren.

In een samenwerking is Menno te omschrijven als prettig en beheerst. Hij kan zijn tanden goed ergens in zettent. Daarnaast is hij echt een teamplayer, hij legt graag op een rustige wijze uit hoe iets werkt indien hier behoefte aan is. Desalniettemin kan hij ook zeer goed verantwoordelijk zijn voor een eigen project met strakke deadline.

Systeem kennis

Data kennis
SSISUitstekend
Azure DatabricksMatig
Amazon AWSMatig
Power PivotUitstekend
SparkRedelijk
Azure SynapseRedelijk
Azure Data FactoryGoed
Azure StorageUitstekend
Azure SQL DatawarehouseGoed
Azure DevOps (CI/CD)Redelijk
GITGoed
Azure SQL DatabaseUitstekend
TableauUitstekend
SSRSRedelijk
Microsoft AzureGoed
AccessUitstekend
DWHGoed
Oracle BI OBIEEGoed
SQL serverGoed
SSASGoed
SQLUitstekend
ETLGoed
Power BIUitstekend
RDBMSGoed
(Proj.) Management
LEANGoed
AgileGoed
ITILRedelijk
Prince IIGoed
IT kennis
XMLRedelijk
SharepointUitstekend
DAXUitstekend
VisioGoed
VBAGoed
Standaard pakketten
PowerpivotUitstekend
WordUitstekend
ExcelUitstekend
Excel macrosUitstekend
Excel draaitabellenUitstekend
PowerpointUitstekend
Persoonlijk
GedrevenUitstekend
Analytisch vermogenUitstekend
AmbitieGoed
CommunicatiefGoed
ZelfvertrouwenGoed
InitiatiefGoed
Financiële pakketten
SAPGoed

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken