#deleukstedetacheerdervanNederland

Data Professionals
Beschikbaar per
1 oktober 2024

Jos is een nuchtere en gedreven Data Professional. Tijdens zijn VWO merkte hij goed te zijn in wiskunde en dat wilde hij graag combineren met een studie richting techniek, waardoor hij besloot Industrial Engineering (WO) te doen op de Universiteit. In zijn stages en werk merkte hij dat data analyse hem het best ligt. Zo heeft Jos zijn studie afgerond en daarnaast al ruim 3 jaar ervaring op gedaan als consultant op het gebied van data analyse, marketing intelligence, BI, databases, reporting en data science. Hij is bedreven met SQL, R, Python en PowerBI.

Jos heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, kan daardoor goed zelfstandig werken en komt het beste tot zijn recht in een rol waarin hij zijn data analyse/science skills kan toepassen en de vertaalslag kan maken naar de business. Hij is communicatief sterk en weet dat hij kan goed met de business schakelen, de vraag ophalen en de juiste data boven krijgen.

Buiten werk is Jos te vinden op het voetbalveld, zo is hij jeugdtrainer bij FC Utrecht en Sportlust. Hij sport zelf ook graag, doet aan muziek en verricht hij ook nog vrijwilligerswerk.

Systeem kennis

Data Science
Machine learningRedelijk
Statistiek & kansrekeningGoed
Data kennis
ETLGoed
DWHGoed
TableauRedelijk
GITGoed
Power BIGoed
RGoed
SQL serverGoed
Power PivotGoed
PythonGoed
SAS Visual AnalyticsRedelijk
MatlabRedelijk
SASRedelijk
SQLGoed
SPSSGoed
IT kennis
DAXGoed
(Proj.) Management
ScrumGoed
AgileGoed
LEANGoed
Standaard pakketten
ExcelGoed
Persoonlijk
InitiatiefGoed
AmbitieGoed
CommunicatiefUitstekend
GedrevenUitstekend
Analytisch vermogenUitstekend
ZelfvertrouwenGoed

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken