#deleukstedetacheerdervanNederland

Finance Professionals
Beschikbaar per
22 april 2024

Guido is een ambitieuze en leergierige wo-afgestudeerde Finance Professional. Hij heeft een passie voor de financiële dienstverlening en ervaring binnen Nationale Nederlanden als medewerker Service of Life. Bij de NN is Guido erachter gekomen dat hij de financiële vraagstukken het meest interessant vond en heeft daarom ook de stap gemaakt richting i4talent.

Hij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is er klaar voor om dit samen met zijn cijfermatig inzicht, nog verder uit te werken en toe te passen in een uitdagende functie binnen de Finance en zelfs het snijvlak met data op te zoeken.
Guido komt uit een ondernemersfamilie en heeft hij op jonge leeftijd al werkervaring op kunnen doen met klantcontact, administratieve werkzaamheden en heeft hij de proactieve ondernemersgeest meegekregen. Tijdens zijn opleiding richting bedrijfseconomie heeft Guido veel kennis opgedaan op het gebied van cijfermatig werken en onderzoek gericht werken. Hierdoor is hij goed in staat zelfstandig dingen op te pakken, maar weet hij ook in een team naar een gezamenlijk doel te werken.

Verder omschrijft Guido zichzelf als een stressbestendige, accurate, behulpzame en klantgerichte medewerker die altijd bereid is een stapje extra te zetten.

Systeem kennis

Persoonlijk
GedrevenGoed
ZelfvertrouwenGoed
InitiatiefUitstekend
AmbitieUitstekend
Analytisch vermogenGoed
CommunicatiefUitstekend

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken