#deleukstedetacheerdervanNederland

Control Professionals
Beschikbaar per
1 januari 2025

Halyna is een gedreven en ambitieuze Control Professional met een sterk doorzettingsvermogen. Haar enthousiasme gaat verder dan de traditionele 9 tot 5 mentaliteit en ze streeft ernaar om haar werk altijd nauwkeurig en georganiseerd uit te voeren. Halyna staat bekend om haar punctualiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en duidelijke communicatie over haar grenzen.

Met haar ervaring als projectcontroller heeft Halyna expertise opgebouwd in het monitoren van financiële voortgang, het signaleren van trends en risico’s en het voeren van effectieve overleggen met projectmanagers. Ze heeft ook bewezen vaardigheden in het presenteren van maandresultaten aan leidinggevenden en het opstellen van financiële rapportages. In haar voorgaande posities heeft Halyna diverse financiële functies bekleed, waardoor ze een sterke financiële achtergrond heeft ontwikkeld.

Naast haar fulltime baan heeft ze haar master controlling behaald aan Nyenrode, wat getuigt van haar toewijding aan professionele groei. Haar veelzijdigheid en ambitie maken haar een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

Systeem kennis

Persoonlijk
CommunicatiefGoed
ZelfvertrouwenGoed
AmbitieUitstekend
Analytisch vermogenUitstekend
GedrevenUitstekend
Standaard pakketten
Excel
Data kennis
CognosGoed
Financiële pakketten
CodaGoed
SAPUitstekend

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken