#deleukstedetacheerdervanNederland

Control Professionals
Beschikbaar per
1 oktober 2024

Business Controller | Procesoptimalisatie

Peter is een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler die graag goed samenwerkt met zijn collega’s, maar ook zeker zelfstandig kan werken. Hij is betrouwbaar, heeft kennis van zaken, verdiept zich goed in de materie en is een harde werker. Van Peter kun je altijd een goed onderbouwd antwoord verwachten.

In zijn rol als Business Controller heeft hij bij meerdere opdrachten te maken gehad met problemen welke waren ontstaan door gebrekkige informatievoorziening. Wat is een rapportage waard als de cijfers niet blijken te kloppen? Rapporteren wat voor de betreffende afdelingen nut heeft en waarop gestuurd moet worden heeft hij dan ook weten te realiseren.

Ook komt het regelmatig voor dat data niet voorhanden is en of niet goed benut wordt. Dit pakt Peter graag aan en adviseert over het gebruik van tools om beter te kunnen rapporteren.

Peter is betrokken geweest bij diverse projecten zoals reorganisaties, het opzetten van buitenlandse B.V.’s, centraliseren van administratieve processen, implementeren ERP systeem, opzetten van transfer pricing documentatie en het opzetten van een BI-tool (Qlikview).

Naast zijn reguliere werkzaamheden heeft Peter ook deelgenomen aan het Directie Management Team. Hij denkt graag mee en is altijd bezig met het verbeteren van een organisatie.

In zijn vrije tijd loopt hij graag hard, kijkt hij naar sport zoals Formule1 en voetbal, maar kan hij ook een goede Netflix serie waarderen.

Systeem kennis

Financiële pakketten
Microsoft DynamicsRedelijk
CognosGoed
AfasGoed
Unit 4Goed
ExactGoed
Data kennis
Power BIRedelijk
Big DataGoed
QlikviewGoed
(Proj.) Management
LEANGoed
Standaard pakketten
PowerpointGoed
ExcelUitstekend
Persoonlijk
CommunicatiefUitstekend
Analytisch vermogenUitstekend
GedrevenGoed
AmbitieGoed

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken