#deleukstedetacheerdervanNederland

Control Professionals
Beschikbaar per
1 april 2024

Richard is een flexibele, resultaatgerichte, hands-on teamleider met ruime ervaring op het gebied van financiële administratie. Hij is verantwoordelijk geweest voor de aansturing van o.a. financiële administraties, bedrijfsadministraties, salarisadministraties, en facilitair. Richard heeft resultaten geboekt in de optimalisatie van de financiële processen en het zelfstandig en procesgericht werken in de teams. In het bijzonder tijdens de implementatie van het ERP-systeem UMAX van Microsoft Dynamics AX. Ook heeft Richard meerdere reorganisaties meegemaakt waarbij hij onderdeel was van het veranderteam.

Richard een teamspeler, proactief, gedisciplineerd en betrokken. Hij heeft een grote drive om vanuit zijn functie een bijdrage te leveren aan de resultaten van de organisatie. Daarnaast is hij open in de communicatie, direct en toegankelijk.

Ook vindt Richard het leuk om anderen te motiveren om zo samen goed te presteren en doelen te bereiken. Continue verbeteren is een term die bij hem past.

Systeem kennis

Standaard pakketten
PowerpointRedelijk
ExcelRedelijk
WordRedelijk
Data kennis
Business ObjectsRedelijk
Power BIRedelijk
Financiële pakketten
Microsoft DynamicsUitstekend
Business ObjectsGoed
CodaGoed
(Proj.) Management
LEANGoed
Persoonlijk
CommunicatiefUitstekend
AmbitieGoed
InitiatiefUitstekend
ZelfvertrouwenGoed
GedrevenUitstekend

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken