Young professionals

Ze zijn young, maar ze zijn vooral professional. Want elke young professional van i4talent heeft het juiste hbo of wo diploma op zak. Afgestudeerd in uiteenlopende richtingen als economie,  IT en bedrijfskunde én in veel gevallen al met de eerste ervaringen op het cv. Eén voor één zijn het starters die bewust kiezen voor detachering. Omdat ze in deze fase van hun carrière het meest kunnen leren en veel ervaring op willen doen.

Op zoek naar tijdelijke versterking voor de debiteuren- en crediteurenadministratie? Iemand erbij voor projectondersteuning of control werkzaamheden? Een junior data-analist voor een paar maanden? Onze young professionals staan voor u klaar. En: voor heel scherpe tarieven! 
Elke medewerker is optimaal voorbereid. Vakinhoudelijk, maar ook door persoonlijke begeleiding van onze talentmanagers en accountmanagers, door Studytube, een online leerplatform voor trainingen, cursussen en opleiding. Kennis die direct in de praktijk kan worden toegepast!
Maar nu eerst handen uit de mouwen en aan de slag.

Goed te weten dat wij tevens specifieke maatwerktrainingen voor onze young professionals kunnen organiseren, compleet aangepast aan uw wensen.

Onze beschikbare Young professionals

Opleiding: Pabo, HBO
Naam: Rajko
Leeftijd: 29 jaar
Ervaring: Debiteuren, bank boeken, crediteuren, Exact online, Reat, Syntess, SMS4, AX, FSX en Exchange 
Profiel: Rajko is behulpzaam, nauwkeurig en een loyale medewerker. Met zijn analytisch vermogen blijft hij gefocust op hetgeen wat hij doet.

Interesse?

Opleiding: Commerciële Economie: Sportmarketing & Management, HBO
Naam: Rick
Leeftijd: 23 jaar
Ervaring: Scrum werken, Power BI, Excel, Google Adwords, Analytics, tagmanager, Python, Javascript.
Profiel: Rick is een zeer analytische Young Professional. Hij is precies aangelegd en heeft een sterke winnaarsmentaliteit. SEO, linkbuilding en productoptimalisatie zijn dingen waar hij goed in is.

Interesse?

Opleiding: Trade Management, HBO
Naam: Steven
Leeftijd: 33 jaar
Ervaring: Crediteuren, procesoptimalisatie, Datamedewerker, financieel administratief, Basware 5.0 en P2P, Smart Verify, SAP ERP, Readsoft, Invoice Verify. 
Profiel: Steven is een enthousiaste, behulpzame en ambitieuze Young professional. Ook is hij creatief en analytisch in het bedenken van processen en oplossingen.

Interesse?

Opleiding: Bedrijfseconomie HBO
Naam: Mark
Leeftijd: 27 jaar
Ervaring: Crediteuren, analyseren, btw controle,  contact onderhouden leveranciers, DirectDevice en Excel. 
Profiel: Mark is een rustige, vriendelijke en gemotiveerde Young Professional met al enige ervaring in het vak. Mark is een harde werker en kan goed zelfstandig werken.

Interesse?

Meer informatie over detachering?

Suzanne Spierenburg

Neem contact op met Suzanne,
specialist in young professionals.

06-11438097 

Meer informatie over vaste functies?

Joy van Manen

Neem contact op met Joy,
specialist in VAST, jouw talent!

06-11601859

Deel jouw vacature met ons!

Heb je op dit moment een openstaande functie? Deel jouw vacature en wij nemen contact op om met jou de mogelijkheden te bespreken.

Functies waar je aan kunt denken:

  • financieel medewerker
  • debiteurenmedewerker
  • crediteurenmedewerker
  • projectondersteuning
  • customer care & support medewerker

Deze bedrijven kiezen voor i4talent: