#deleukstedetacheerdervanNederland

Blog →

Blog: Started from the bottom…….

Blog: Started from the bottom…….

Mijn i4talent-reis

Enthousiast, vrolijk en leergierig. Oh laat ik sportief niet vergeten! Ik kan een lang verhaal gaan schrijven over wie ik ben maar ik denk dat deze eigenschappen mij goed beschrijven!
Ik wil jullie meenemen op mijn i4talent-reis die een jaar geleden begon en tot op heden nog steeds aan de gang is.

Mijn eerste stagedag; ik kan ontkennen dat ik zenuwachtig was maar een nieuwe omgeving met nieuwe mensen in een ineens wel ‘heel serieuze’ omgeving zorgde ervoor dat ik de nacht voor mijn eerste stagedag toch iets minder rustig sliep.
Ik heb nooit echt moeite gehad met het maken van contacten. Toen ik merkte dat iedereen oprecht geïnteresseerd was in mij en ze het leuk vonden dat ik er was, zat ik gelijk relaxt achter mijn bureau. Misschien iets te relaxt, ik liet diezelfde ochtend nog een vol glas thee over mijn bureau heen vallen.
Ze zeggen een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen…. Nou deze ezel deed dit in haar eerste maand een stuk of 6 keer.Ik wil altijd alles goed doen, en het liefst perfect en in één keer.

Ik wil altijd alles goed doen, en het liefst perfect en in één keer. Dat zit nou eenmaal in me. Dat een werkgever geen wonderen verwacht kan dan wel algemeen bekend zijn, ik zal wel eens laten zien wat ik allemaal kan.  Het enige probleem was dat ik dit ook deed op school, bij mijn andere werkgever, want ja ik werkte er nog gerust nog wat avonden en weekenden bij, tijdens het dansen, turnen en in de sportschool.  Hoe leuk ik alles ook vond, ik kwam er al snel achter dit niet helemaal werkte.  Het lukt nooit om alles in een dag, week of maand te leren en te kunnen. Dit kan niet in de sport en dit kan niet in je werk. Beetje bij beetje ben ik meer gaan leren. Zowel over i4talent als over mijn functie.
Stacey i4talent
We zijn inmiddels alweer een jaar verder waarvan ik een half jaar officieel in dienst ben van i4talent.
Nadat ik ‘s ochtends mijn kledingcrisis heb overleefd, ga ik nog steeds elke keer met plezier naar mijn werk. Waar ik een half jaar geleden voornamelijk bezig was met het verwerken van gesprekken die Moniek (Fieldmanager) met medewerkers voerde ben ik nu zelf ook meer op pad. Samen met Moniek regeren wij over het stukje fieldmanagement. Ik weet niet wie van jullie de serie Suits heeft gekeken maar ik voel me af en toe de Mike Ross waar Moniek Harvey Specter moet voorstellen. Ze laat me continu over dingen nadenken waardoor er regelmatig lampjes boven mijn hoofd gaan branden die ik in eerste instantie niet zou kunnen laten oplichten. Aan de andere kant laat zij mij ook zelfstandig zaken oppakken met het risico dat ik val en zelf moet opstaan.  Iedere dag is een leerschool en zolang ik nog steeds met plezier en enthousiasme naar mijn werk ga, zit ik helemaal goed! Het begin is er. Ik ben trots op waar ik nu sta en nieuwsgierig naar wat er nog gaat komen want op je top, dat ben je nooit!

In mijn volgende blog laat ik je een dagje meekijken bij mijn werk als junior fieldmanager.

Leuk toch?!

Wie:  Stacey in ’t Veld

Functie: Junior fieldmanager bij i4talent

Datum: 30 januari 2017