Young professionals

Ze zijn young, maar ze zijn vooral professional. Want elke young professional van i4talent heeft het juiste hbo of wo diploma op zak. Afgestudeerd in uiteenlopende richtingen als economie,  IT en bedrijfskunde én in veel gevallen al met de eerste ervaringen op het cv. Eén voor één zijn het starters die bewust kiezen voor detachering. Omdat ze in deze fase van hun carrière het meest kunnen leren en veel ervaring op willen doen.

Op zoek naar tijdelijke versterking voor de debiteuren- en crediteurenadministratie? Iemand erbij voor projectondersteuning? Een junior data-analist voor een paar maanden? Onze young professionals staan voor u klaar. En: voor heel scherpe tarieven, al vanaf € 30 per uur. Elke medewerker is optimaal voorbereid. Vakinhoudelijk, maar ook door persoonlijke begeleiding van onze fieldmanager, door trainingen en cursussen en door de i4talent Academy. Tijdens de i4talent Academy is er een maandelijkse terugkomdag voor de Young Professionals. Zo houden wij hun kennis up to date.
Maar nu eerst handen uit de mouwen en aan de slag.

Goed te weten dat wij tevens specifieke maatwerktrainingen voor onze young professionals kunnen organiseren, compleet aangepast aan uw wensen.

Functies waar u aan kunt denken:

  • debiteurenbeheerder
  • crediteurenbeheerder
  • projectondersteuning
  • junior data analist
  • financieel administratief medewerker
  • junior controller

Meer informatie?

Thomas van der Poel

Neem contact op met Thomas,
specialist in young professionals.

06-55233497

Onze beschikbare young professionals

Naam: Ertugrul
Leeftijd:  29 jaar
Opleiding: Bachelor Bedrijfseconomie
Keywords: young professional, databeheer, administratief medewerker, Oracle, Exact, Navision en MS office. Zeer sociaal en leergierig.
Branches: bankwezen, techniek en energie.

Interesse?

Naam: Ben
Leeftijd: 25 jaar
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Keywords: young finance professional, financieel administratief, samenvoegen en optimaliseren data, controleren data. Excel, LEAN, Navision, Microsoft Dynamics, collegiaal, zelfstandig en analytisch.
Branches: engineering

Interesse?

Naam: Teris
Leeftijd: 23 jaar
Opleiding: Bachelor Business Administration
Keywords: young professional, financieel, administratief, facturatie, Excel en Navision. Topsporter, ambitieus, zet zijn schouders er onder. Werkt snel achterstanden weg.
Branches: automotive en techniek

Interesse?

Naam: Carmen
Leeftijd: 23 jaar
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Keywords: young finance professional, boekhouding, Exact, SAP, King en Excel. Zelfstandig en flexibel.
Branche: accountancy, gemeente, recreatie.

Interesse?