#deleukstedetacheerdervanNederland

LEREN

Ontwikkeling speelt een sleutelrol in de snel veranderende markt. Daarom zorgt de i4talent Academy ervoor dat onze professionals zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze Talent Manager zal jou persoonlijk ondersteunen in jouw ambities en dromen. Blijf leren, met i4talent.

Wil je iets specifieks leren bij een opdrachtgever? Wil je kennis opdoen van bepaalde systemen? Wil je niet alleen leren on the job, maar ook door middel van trainingen en opleidingen? i4talent zorgt dat jij de functies krijgt waar je op zit te wachten én de nodige trainingen om je verder te ontwikkelen. Dit doe je niet alleen, dit doe je samen met jouw Talent Manager. Met i4talent bereik jij dat stipje op de horizon.

De markt digitaliseert en robotiseert en blijft continu veranderen. Daarom is het belangrijk dat onze professionals op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en mee kunnen groeien. Stilstand is achteruitgang. Daarom investeert i4talent graag in jouw persoonlijke groei. Je bent immers nooit uitgeleerd. 

Bij i4talent wordt ambitie, leergierigheid en nieuwsgierigheid gevoed. We zien graag dat onze talenten zich ontwikkelen en ontpoppen tot nog sterkere spelers op de markt. Daarom word je bij i4talent persoonlijk begeleidt door onze Talent Manager

Wil je nog een opleiding volgen? Meer leren over een ander vakgebied? No problem, gaan we voor zorgen. Samen met de Talent Manager zet i4talent jou in je kracht.

De Talent Manager staat in nauw contact met de opdrachtgever, de Unit Managers en met jou. Ze is goed op de hoogte van je kwaliteiten en kan precies inspelen op waar jij ondersteuning nodig hebt, zowel zakelijk als persoonlijk. Je persoonlijke ambities en dromen worden ook meegenomen in je leerlijn. Zo wordt jouw ontwikkeling echt maatwerk en onderdeel van je persoonlijke dromen.

Karakter heb je, talent kun je ontwikkelen. Iedereen heeft talent, de kunst is om dat talent te koesteren en te ontwikkelen. Daarom kijkt onze Talent Manager kijkt naar hoe je jouw talent écht kunt ontplooien. Het draait niet om hoe jij de beste professional wordt, maar ook om dat je plezier hebt in je werk. i4talent zorgt er samen met jou voor dat je werkgeluk hoog blijft en dat jij je kunt ontwikkelen hoe jij dat graag wil. We heten niet voor niets i4talent.

I4TALENT ACADEMY

De Young Professionals leren bij de i4talent Academy een aantal kern vaardigheden – een combinatie van finance, data of IT lessen én soft skills.

De meer ervaren professionals ontwikkelen samen met de Talent Manager een persoonlijke leerlijn, door middel van de Talent Ontwikkel Plan gesprekken en input van de opdrachtgevers. Je creëert je eigen doelstellingen, zowel op werken als privé gericht.

Je kunt trainingen volgen bij de i4talent Academy, je kennis verdiepen met een master of je als een piraat in onbekende wateren begeven. Blijf up-to-date met de i4talent Academy.

MEER INFORMATIE?​

Adinda staat voor je klaar.

Adinda

Talent Manager

Kom je bij ons werken?