Introductie

Voor onze klant in Utrecht zijn wij op zoek naar een data analist. Iemand met een duidelijke visie op datamanagement die in staat is om bij te dragen aan de ontwikkeling van een datavaardige organisatie.

Organisatie

Onze klant is een mooie organisatie in Utrecht, waar jij met zo een 70 enthousiaste collega’s zult werken. Een organisatie waar verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng welkom is en centraal staat.

Functie

Je komt als data analist te werken in een multidisciplinair team die werkt volgens de SCRUM methodiek. Jij bent daarin de expert op het gebied van data. Naast data analyse denk je ook mee met de overige disciplines binnen het team, zoals productmanagement en marketing vraagstukken. Een greep uit jouw taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden: – het verwerken en analyseren van data – het optimaliseren van datagebruik binnen de organisatie – het geven van inzichten in nieuwe kansen, performances en uitdagingen, gevraagd en ongevraagd, niet alleen met interne, maar ook met externe data – je schakelt met collega’s in de business en externe partners en werkt nauw met hen samen.

Functie-eisen

– je hebt ervaring als data- of business analist, bij voorkeur minimaal 3 jaar – je bent communicatief en weet mensen te overtuigen – jouw mindset is op WO niveau – je hebt kennis/ervaring met datamangement – je hebt kennis/ervaring met datamodelleren en voorspellingen – je hebt hands-on ervaring met in ieder geval SQL, R of Python – bij voorkeur heb je ook ervaring met front-end BI tooling, bijvoorbeeld Power BI of Tableau (pré)

Aanbod

– een marktconform salaris, variërend tussen € 4.345,- – € 5.563 – een rol in een uitdagend en innoverend team – uitgebreide opleidingsmogelijkheden – een inspirerende omgeving in Utrecht

Inlichtingen

Interesse, maar toch nog wat vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact op met Dirk van Wijk via dirk@i4talent.nl of 070-3206387.

Sollicitatie

Interesse en direct solliciteren? Klik op de button of neem contact op met Dirk van Wijk via dirk@i4talent.nl of 070-3206387.