Introductie

Wij zoeken versterking op de afdeling Financiële Administratie. Als je geen energie krijgt van het uitbrengen van (maandelijkse) cijfers, zucht bij het idee om de btw-aangifte te moeten doen en geen helikopterview hebt, lees dan niet verder!

Met jouw financiële achtergrond en ervaring ben jij een échte professional die zijn of haar zaakjes goed op orde heeft. Je hakt knopen door, bent doordacht in je beslissingen, nauwkeurig in je handelen, en je werkt volgens planning én afspraak, maar bovenal: je bent een persoon die staat voor ‘’teameffort’’.

Organisatie

Als we onszelf mogen beschrijven in vier woorden, dan zijn dat: ambitieus, modern, duurzaam en teamspirit. We werken hard, dat zeker. Als er gepiekt moet worden, dan zetten we met elkaar alle zeilen bij om het voor elkaar te krijgen. Maar we doen het samen, we hebben lol. Er is waardering, er is ruimte voor eigen ontwikkeling, er is vrijheid. En ook niet geheel onbelangrijk: we lunchen (bijna) iedere dag met elkaar op de zaak, dus laat die zelfgesmeerde bammetjes maar thuis.

Functie

Als Hoofd Financiële Administratie bewaak je het overzicht over de gehele financiële administratie. Je coördineert de crediteuren- en debiteurenadministratie; hierbij zit je behoorlijk strak in de wedstrijd. Je krijgt volle bak energie van het onderhouden en verbeteren van AO/IC; je zorgt ervoor dat de processen kloppen. Ook het voorbereiden van de maandcijfers, het analyseren van (financiële) rapportages en het initiëren van diverse overleggen behoren tot jouw takenpakket. Naast de financiële inhoudelijke taken, zie je het ook als uitdaging om je team te coachen. Je bent iemand die graag samen de schouders eronder zet, want er is altijd werk aan de winkel. Met jouw leidinggevende capaciteiten, financiële kennis en enthousiasme heb je het in je om collega’s naar een hoger niveau te tillen.

Functie-eisen

– je bent een ervaren finance (leidinggevende) professional met hbo werk- en denkniveau;
– je kunt in de zesde versnelling; kortom, je kan snel schakelen (boekhoudkundige processen doorgrond je op rap tempo) en gas geven (je zorgt ervoor dat er geen werk blijft liggen en houdt ondertussen alle ballen in de lucht);
– kennis van Nocore is een pré;
– je hebt van nature een gunfactor, collega’s willen graag voor én met je werken;
– je bent bij voorkeur woonachtig in Het Westland of net daarbuiten

Aanbod

– Een uitstekend salaris van 3500 – 4500 euro per maand op basis van 40 uur
– aan het einde van het jaar een mooie eindejaarsuitkering;
– een gloednieuwe iPhone en laptop met meerdere schermen;
– ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng;
– niet onbelangrijk: na inspanning komt ontspanning! Er staan leuke uitjes op de planning;
– een hele fijne werkplek, met flexibele uren, in het mooie Westland

Inlichtingen

Kelly Doelman
06 11 74 13 16

Sollicitatie

Kelly Doelman
06 11 74 13 16