Introductie

Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een een medior Tableau specialist.

Organisatie

Onze opdrachtgever!

Onze opdrachtgever is een adviesbureau met diverse vestigingen, projectkantoren, dochterondernemingen en partners over de hele wereld. Deze tijdelijke functie is voor het team op de locatie in Amersfoort. De Tableau specialist komt in het Reporting Analytics team. Hierin zit een breed scala aan professionals met o.a. bedrijfseconomische en econometrie achtergronden.

Functie

Wat ga je doen?

Binnen het Reporting Analytics team wordt een brede set aan data analyses verzorgd. Het betreft business supoort en advisering, maar ook vraagstukken vanuit bijvoorbeeld Finance en HR. Daarnaast beh
Er is behoefte aan meer senioriteit wat betreft toolkennis (Tableau), maar bij voorkeur iemand die jong van leeftijd en geest is.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

– Minimaal 2 jaar ervaring met Tableau (visual kant), bij voorkeur 3 jaar;
– Werkervaring van een medior (ongeveer 2 tot 5 jaar), geen senior;

Aanbod

Wat kan je verwachten?

– De opdracht heeft een duur van 12 maanden, met optie tot verlenging.
– Leuke en stimulerende werkomgeving.
– Marktconform salaris.

Inlichtingen

Word je hier blij van maar wil je eerst meer weten? Dat snappen we! Bel even met Erwin van der Put, hij kan je er alles over vertellen! Tel: +31 – (0)6 4678 9153.

Sollicitatie

Solliciteer met de onderstaande button. Binnen 24 uur nemen we contact met je op! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar erwin@i4talent.nl.
Heb je nog vragen, bellen kan ook: 070-3206387.