Speed4Care 2017-05-03T11:28:39+00:00

Speed4Care

Het is 2005 als het ineens héél hard gaat met de carrière van Daniëlle Kleyheeg: dan begint de oprichtster van i4talent met racen. Overal waar racen is, kom je haar tegen. Van races op het circuit tot rally’s voor diverse goede doelen.

Met Speed4Care zette Daniëlle voor i4talent een programma op om geld bijeen te brengen voor de goede doelen. Iets wat ze niet alleen kan. Daniëlle vormt in de auto een team met Jessica van der Kist, commercieel directeur bij i4talent en ook raceliefhebber. Partners in business, partners in de auto: door regelmatig mee te doen aan events en die te laten sponsoren, komt er geld binnen voor goede doelen die dat nodig hebben.

Het goede doel van 2017: BTI

Meimaand = rallymaand

De maand mei 2017 zal voor i4talent volledig in het teken staan van racen met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Het streefbedrag is € 5000 om zo de levensreddende, door BTI ontwikkelde, ELANA-techniek verder te kunnen ontwikkelen. Deze techniek maakt een bypass op een bloedvat mogelijk zonder dat de bloedstroom onderbroken wordt. Voor een kleine groep patiënten met vaatziekten in de hersenen is dit een levensreddende techniek. 

Om mensen te stimuleren om te doneren verloten we wekelijks te gekke prijzen!

Overzicht van de prijzen 

Week 1 (verloting op maandag 8 mei) – Meerijden met de i4talent & friends rally op 18 mei! 
Week 2 (verloting op maandag 15 mei) – Een raceclinic op het circuit van Zandvoort 
Week 3 (verloting op maandag 22 mei) – “Be a neurosurgeon for a day!” In het lab de Elena-techniek toepassen, ervaar onder welke druk een neurochirurg moet werken. 
Week 4  (verloting op maandag 29 mei) – Een donatie van € 250,- aan BTI 
 
Last but not least; alle personen die doneren ontvangen een i4talent gadget!

Winnen? 

Iedere maandag verloten we de prijs over alle donaties van de week ervoor. Dus dat wil zeggen dat wij op maandag 8 mei de eerste winnaar bekend maken. Hoe maak je kans: 
* Je hebt een donatie gedaan van minimaal € 10,-.
*Jouw donatie is gestort via deze pagina (klik groene “support” button).
* Er is in de betreffende week minimaal € 350,- opgehaald. 
 
Indien je al hebt gedoneerd:  Ontzettend bedanken voor je support! 😀

Meer weten?

Contact
Contact