Introductie

Ben jij op zoek naar goede ontwikkelingsmogelijkheden in een organisatie die samen de samenleving verbetert?

Organisatie

Het werk van engineers vind je overal om je heen. Doe een licht aan, ga naar je werk, drink een schoon glas water. De oplossingen van wereldklasse van onze engineers maken het leven beter en mooier. Ons werk draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van de gemeenschappen waarin we werken over de hele wereld. Wij geloven dat zinvolle oplossingen alleen kunnen worden gecreëerd in samenwerking met onze partners, klanten en belanghebbenden. Samen leveren we innovatieve, duurzame antwoorden op de werelduitdagingen van vandaag. Het heeft een grote internationale portefeuille die sterke financiële ondersteuning vereist, zowel frontoffice business controlling, managementrapportage als backoffice accounting en wettelijke rapportage. Binnen Finance werken zo’n 210 medewerkers, verspreid over 15 landen.

Functie

De functie van Project Finance Administrator is een uitgelezen kans om ons bedrijf te leren kennen en je financiële vaardigheden in de praktijk te brengen. Je maakt deel uit van een team van ongeveer 35 financials die de projectboekhouding voor Nederland verzorgen. Dit omvat de volgende taken en verantwoordelijkheden: – zorgdragen voor de borging van de kwaliteit van onze projectadministratie; – het facturatieproces binnen jouw portfolio aansturen en continu streven naar procesautomatisering; – ondersteunen en uitvoeren van de zelfbedieningsprincipes die zijn geïntroduceerd via Drive to Win; – een nauwe werkrelatie onderhouden met uw financiële collega’s en indien nodig het projectmanagement ondersteunen bij hun financiële taken; – ondersteuning bij projectbeheersing op basisprojecten; – ondersteunen van procesontwikkelingen in één van de project accounting domeinen.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste starter in de functie van Project Finance Administrator. Dit houdt in: – bachelor in Economie/Management Accounting of aanverwant vakgebied; – 0 tot 3 jaar relevante ervaring; – je hebt focus op efficiëntie en combineert een gezondheid kritische benadering met solide sociale en communicatieve vaardigheden, waardoor je snel ter zake komt; – je kunt nauwkeurig en gestructureerd zelfstandig werken maar bent ook zelfverzekerd in teamverband; – gevestigd in Amersfoort, maar je bent flexibel om vanuit verschillende kantoren te werken. Deels thuiswerken is mogelijk; – vloeiend in het Nederlands, Engels is een pluspunt; – affiniteit met ICT is een sterke plus.

Aanbod

Wij zorgen voor een sfeer waarin collegialiteit en de ontwikkeling van organisatie en medewerkers centraal staan. We richten ons op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en combineren ontwikkelingsmogelijkheden met een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Dit bevat: – uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; – een goede balans tussen werk en privé door flexibele werkuren, 28 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek; – een inspirerende werkomgeving voor een bedrijf dat projecten uitvoert die ertoe doen; – een persoonsgebonden budget dat kan worden gebruikt voor extra vrije dagen, een E-bike kopen of gewoon voor extra salaris; – diverse middelen en middelen om jezelf te onderwijzen en te ontwikkelen; – lidmaatschap van het netwerk voor trainingen, sociale activiteiten, skitochten en nog veel meer.

Inlichtingen

Kelly Doelman 06 11 74 13 16

Sollicitatie

Kelly Doelman 06 11 74 13 16