Introductie

Voor diverse klanten in Nederland, maar vooral de Randstad ben ik op zoek naar dashboardbouwers. Kandidaten die data kunnen visualiseren en de vertaalslag van de klant naar bruikbare informatie. Je kunt deze rol diverse namen geven als rapportage specialist, soms zelfs front end developer, data analist, dashboard en visualisatie specialist noem maar op. Key is dat je weet hoe belangrijk data is en dat dit zorgt voor tijdige sturing. Tevens heb je inzicht in finance, want daar begint het over het algemeen.

Organisatie

Waarom i4talent?

i4talent investeert in mensen, oftewel in jou. Je werkt sowieso bij toonaangevende opdrachtgevers waar je talent geprikkeld wordt. Stuk voor stuk functies die helpen om je competenties uit te breiden. In diverse andere data keukens kijken verbreedt je horizon. Zo kom je erachter of je bijvoorbeeld de marketing kant op wilt, meer de IT kant of juist echt de analyse kant. Met data kun je alle kanten op, ook bij ons! Ondertussen kun je rekenen op intensieve coaching en begeleiding van onze talentmanagers en accountmanagers. Je wilt je ook blijven ontwikkelen dus hebben wij in samenwerking met Studytube een online leerplatform ontwikkelt waar je meer dan 200 cursussen, trainingen en opleidingen zelfstandig kan volgen en direct kan toepassen op je werk!

Functie

Wat ga je doen?

Je bent in staat om met diverse mensen in gesprek te gaan om zo de wensen en behoeften inzichtelijk te krijgen. Daarna bepaal je wat er nodig is en maak je een concreet plan. Je maakt gebruik van de tools van de klant zoals Power BI, Tableau, Qlikview of R. Vervolgens ga je een mooi dashboard bouwen voor de klant die de klant verder zal helpen.

Lijkt je dit wat? Bouw jij mee aan dashboards met impact? Vind je het leuk om in diverse keukens te kijken en een echte digital professional te worden die iets kan betekenen voor onze klanten? Reageer dan snel!

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

– een afgeronde HBO of WO opleiding in finance of IT;
– uitstekende kennis van Excel;
– goede kennis van tools als R, Tableau, PowerBI, Qlikview etc.;
– over je analytische vaardigheden hoeven we het uiteraard niet te hebben. Je spelt het in één seconde achterstevoren:);
– ook neem je initiatief en ben je creatief;
– je bent flexibel en hebt geen moeite met reistijd;
– je bent in het bezit van een rijbewijs;

Aanbod

Wat kan je verwachten?

– tijdelijke projecten met de zekerheid van een vast inkomen;
– uitsluitend werkzaam bij opdrachtgevers waar je je kunt ontwikkelen afgestemd op jouw niveau en ambitie;
– gevarieerde projecten waarbij je mag meedenken met de klant;
– continue coaching en begeleiding;
– i4talent Academt – online leerplatform voor trainingen, cursussen en opleidingen;
– een aantrekkelijke auto van de zaak;
– regelmatig events, borrels, masterclasses, inspiratiesessies en leuke uitjes met collega’s!

Inlichtingen

Word je hier blij van maar wil je eerst meer weten? Dat snappen we! Bel even met Cristel Schoemaker, zij kan je er alles over vertellen! Tel: +31 – (0)6 4659 6370.

Sollicitatie

Solliciteer met de onderstaande button. Binnen 24 uur nemen we contact met je op! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar cristel@i4talent.nl
Heb je nog vragen, bellen kan ook: 070-3206387.