Geboortebericht

i4talent maakt met vreugde de geboorte van haar kleine broertje Dutch Developers bekend! Dutch Developers heeft het levenslicht gezien op 1 mei 2018, hij maakt het goed en verkeert in uitstekende gezondheid. We wensen hem veel geluk toe en hopen dat hij snel zijn eerste stapjes zet en woordjes leert.

Dutch Developers is een hyperactieve baby en heeft maar weinig slaap nodig. Bezoekuren zijn daarom dagelijks, de hele dag. Een afspraak maken is altijd handig, zodat de koffie klaar staat. We weten zeker dat het bezoek héél veel plezier gaat beleven aan ons nieuwe familielid.

Cadeautje meenemen? Dutch Developers blijkt gek te zijn op Java, .Net, Java, Perl, Python, Ruby, PHP, JavaScript en PL/SQL, dus als je daar erg goed in bent of je zoekt iemand die daar goed in is maak je de kleine daar erg blij mee! Grote zus i4talent is overigens een liefhebber van finance, control en digital data, just saying..

——————————————————-einde persbericht————————————————-

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met;

Daniëlle Kleyheeg, directeur i4talent +31 (0) 70 3206387  

Pep van Tol, Dutch Developers +31 651 745 775,

Isaura Rocha, marketing +31 (0) 70 3206329  of via marketing@i4talent.nl

Website: https://dutch-developers.nl/

 Profiel i4talent
i4talent is een succesvol detacheringsbureau gespecialiseerd in finance, control en data door heel Nederland. i4talent is in 2005 opgericht door Daniëlle Kleyheeg. Zij staat nog steeds aan het stuur en motiveert dagelijks meer dan 100 medewerkers met haar ondernemersdrive.  Haar motto ‘Gewone professionals zijn er al genoeg”. Wij doen het net even anders. Een beetje gek..