Hallo! Ik ben Suzanne, 34 jaar en woon eigenlijk al mijn hele leven in Zoetermeer. Ik ben in december voor de 7e keer verhuisd binnen Zoetermeer (hou dus wel van verhuizen). Ik woon daar alleen, samen met mijn kat. 2019 is voor mij dus een hele nieuwe start, met een nieuw huis en nieuwe baan. Ik heb hiervoor ruim 15 jaar met veel plezier bij SnowWorld gewerkt. Ben toen begonnen als receptioniste en doorgegroeid naar commercieel manager (marketing/sales). In mijn laatste jaren bij SnowWorld heb ik mezelf een aantal keer afgevraagd of het niet tijd was voor een nieuwe uitdaging, maar vond het lastig de stap te maken omdat SnowWorld wel echt een uniek bedrijf is. Ik heb altijd nog contact met Cristel gehouden en zij vertelde elke keer zo enthousiast over i4talent, dat ik wel erg nieuwsgierig werd toen ze me vertelde dat er een vacature als unit manager Young Professionals zou vrijkomen. En na gesprek met Danielle hier op kantoor dacht ik.. dit is ook geen standaard bedrijf, hier wil ik werken! Ik heb er erg veel zin in en zie er naar uit het bedrijf en jullie allemaal beter te leren kennen. Mochten jullie meer over mij willen weten dan ben ik altijd beschikbaar voor een kop koffie!

Suzanne Spierenburg
Unitmanager Young Professionals
suzanne@i4talent.nl 
LinkedIn