Introductie

Ben jij op zoek naar een commerciële, uitdagende stageplek HBO niveau waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Waarom i4talent?

We kunnen wel zeggen hoe leuk het hier op kantoor is, maar dat moet je (als wij jou ook leuk vinden) maar eens komen bekijken. We zijn geen standaard saai bedrijf. We hebben een hip kantoor, we love orange en we hebben zelfs een Funmanager! Je ziet het, alles wordt geschreven in de we-vorm. Oftewel we zijn een team. We doen alles met elkaar, helpen elkaar en zijn straight forward.

Wellicht ook goed om uit te leggen wat i4talent eigenlijk doet. i4talent is een detacheringsbureau voor financiële en data/IT professionals. Tevens hebben we een tak Young professionals voor de zogeheten starters. Wij zijn ‘gewoon anders’ dan de anderen. Voor de kandidaten geldt te allen tijde, ‘veel plezier’. Onze manier van werken geeft kleur in de huidige markt, we werken dan ook met de meest toonaangevende opdrachtgevers.

Functie

Wat ga je eigenlijk doen?

Binnen i4talent zal je een onderdeel worden van het recruitmentteam. We gaan je meenemen in het proces om de allerbeste kandidaat te selecteren. Dit houdt in:

– Je bent de matchmaker tussen de kandidaten en de opdrachtgevers
– Je werft en selecteert talenten op vakkundigheid en enthousiasme
– Je voert kennismakingsgesprekken met de door jouw geselecteerde talenten
– Je bent in staat om out of the box te denken om de juiste talenten binnen te halen
– Je kijkt naar de processen, middelen en innovatie op het gebied van recruitment

Kortom genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen! Jij bent bij ons om werkervaring op te doen, maar ook zeker om iets toe te voegen aan onze organisatie. Een frisse blik met frisse ideeën. Dus verwachten wij wel dat je initiatief neemt en met ideeën komt om nog beter met onze kandidaten te communiceren. Kortom, wij zoeken een leergierige doorbijter!

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

– HBO opleiding
– Je werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van je opleidingsniveau.
– Je wilt graag veel leren.
– Je bent flexibel en enthousiast, want dat zijn wij ook!
– Jouw Nederlands is gewoon goed, die “w” hoeven we je bijvoorbeeld niet uit te leggen.
– Minimaal 4 maanden beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.
– Last but not least: je past bij i4talent, oftewel plezier in je werk is key! Je bent positief ingesteld, staat je mannetje, houdt van gezelligheid en de vrijdagmiddagborrel!

Aanbod

Daarom kies je voor i4talent!

Wij bieden een dynamische leer – en werkomgeving waarin je kansen krijgt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een boeiende stageplek waarin je je theoretische kennis kan toepassen in de praktijk. Je neemt plaats in een gezellig team en krijgt ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Inlichtingen

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV! Voor vragen kan je mailen of bellen naar Cristel via cristel@i4alent of 06 46 59 63 70.

Sollicitatie

We ontvangen je CV graag via de onderstaande “Solliciteer” button.