Introductie

Voor een klant in de omgeving Breda en Den Haag ben ik op zoek naar masterdata specialisten.

Organisatie

Over de organisatie!

De opdrachtgever is een internationale productie organisatie, met het hoofdkantoor in omgeving Breda. Met een frisse blik op de toekomst hebben zij de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in hun mensen, omgeving en systemen. Als Masterdata specialist ga je werken binnen het data management team, wat verantwoordelijk is voor meerdere (internationale) productie locaties. Naast de standaard werkzaamheden, wordt er ook veel op basis van projecten gewerkt. Het team bestaat uit 4 collega’s. Binnen de afdeling wordt er gewerkt volgens KPI’s, om continue verbetering binnen masterdata management te realiseren. Ze verwachten hierin een actieve deelname van jou, aan diverse verbeterprojecten.

Functie

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen en verwerken van belangrijke stamgegevens met betrekking tot een klant, materiaal, leveranciers en/of financiën. Je zorgt voor een correcte invoering van deze gegevens in ons SAP systeem. Daarnaast zorg je ervoor dat stamgegevens uniform en op een tijdige, nauwkeurig, consistente en volledige wijze tot stand komen, zodat de consistentie van deze stamgegevens gewaarborgd is. Het up-to-date houden van gegevens in het SAP systeem is ook erg belangrijk. Dit betreft onder andere het inrichten, wijzigen, onderhouden en controleren van masterdata van artikelen en klantgegevens. Gezien de ontwikkeligen heb je de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

– Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
– Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijk profiel;
– Je bent analytisch sterk, accuraat en je hebt een flexibele instelling;
– Je komt goed tot je recht in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen;
– Je hebt affiniteit met een IT en Supply Chain omgeving;
– Je vindt het leuk om projectmatig te werken;
– Je beheerst SAP, bij voorkeur MM/SD/PP en MS Office pakket;

Aanbod

Wat kan je verwachten?

– Afwisseling en uitdaging in een internationale en dynamische organisatie.
– Moderne en professionele werksfeer met leuke collega’s.
– Doorgroeimogelijkheden.
– Marktconform salaris.

Inlichtingen

Word je hier blij van maar wil je eerst meer weten? Dat snappen we! Bel even met Erwin van der Put, hij kan je er alles over vertellen! Tel: +31 – (0)6 4678 9153.

Sollicitatie

Solliciteer met de onderstaande button. Binnen 24 uur nemen we contact met je op! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar erwin@i4talent.nl.
Heb je nog vragen, bellen kan ook: 070-3206387.