Introductie

i4talent groeit en daarmee ons team van Data ConsulTalenten ook. Wij zijn op zoek naar een gedreven Masterdata specialsit om dit team te komen versterken. Als sleutelfiguur op het gebied van datamanagement, datakwaliteit en data analyse vervul jij verschillende opdrachten bij onze klanten en wordt ondersteund door i4talent als het gaat om bijscholing en (persoonlijke) ontwikkeling. Zodoende maak jij continue snelle leercurves met de zekerheid van een vast dienstverband.

Organisatie

Waarom i4talent?

i4talent investeert in mensen, oftewel in jou. Je werkt sowieso bij toonaangevende opdrachtgevers waar je altijd wordt geprikkeld. Stuk voor stuk functies die helpen om je competenties uit te breiden. In diverse keukens kijken verbreedt je horizon.
Jij wilt verder als masterdata specialist? Mooi. Welkom bij i4talent. Als detacheerder hebben we jou méér te bieden. Meer uitdaging. Meer begeleiding. Meer toekomst. En vooral meer werkplezier. Werken kun je overal, maar bij i4talent wordt het pas écht leuk.
Het is niet altijd duidelijk wat detachering inhoudt. Er zijn ook veel verschillen tussen detacheringsbureaus onderling. I4talent staat voor kwaliteit en ontwikkeling. Dit betekent dat wij mensen écht lid van ons team willen laten zijn. Dat wil zeggen dat je in loondienst bent en een salaris ontvangt, ongeacht je een opdracht hebt of niet. Een zekerheid voor jou dus!

Functie

Wat ga je doen?

Als masterdata specialist zorg jij dat de belangrijkste data binnen een organisatie op orde is, beschikbaar is en kloppend is. Oftewel, je werkt met grote bakken data en zorgt dat deze door de business gebruikt kan worden zodat de productie niet stil valt, er rapportages gemaakt kunnen worden, en er gestuurd kan worden op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel. Een centrale en cruciale rol in de organisatie dus, met een focus op datamanagement en datakwaliteit. Daarnaast weet jij vanuit deze positie vrijwel exact hoe de lijntjes binnen een organisatie lopen en welke systemen er worden gebruikt. Zodoende is procesoptimalisatie jou op het lijf geschreven en kom je met verbetervoorstellen. Je deinst dan ook niet achteruit om de business in te gaan en de behoeften op te halen, die jij kunt vertalen naar praktische oplossingen en verbeterslagen.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

• je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
• je hebt minimaal een jaar werkervaring op het gebied van masterdata management, data analyse, datakwaliteit of business intelligence.
• je hebt ervaring met het vertalen van business vraagstukken naar requirements;
• je hebt ervaring met SQL en het werken met databases en/of ERP systemen;
• je bent positief ingesteld, past je snel aan in verschillende omgevingen en bent een zelfstarter.

Aanbod

Wat kan je verwachten?

• tijdelijk projecten met de zekerheid van een vast inkomen;
• diverse projecten als masterdata specialist bij verschillende grote opdrachtgevers;
• persoonlijke coaching door talentmanagers en accountmanagers;
• i4talent academy- online leerplatform voor trainingen, cursussen en opleidingen;
• een groot netwerk van young en ervaren professionals;
• inspiratiesessies met topsprekers;
• i4talent en friends events.

Inlichtingen

Word je hier blij van maar wil je eerst meer weten? Dat snappen we! Bel even met Dirk van Wijk via 06-46244356.

Sollicitatie

Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 24 uur nemen we contact met je op!