#deleukstedetacheerdervanNederland

Control Professionals
Beschikbaar per
1 januari 2024

Lena is een Control Professional met een sterke ethiek en persoonlijke integriteit. Zij werkt graag doelgericht en effectief, en staat bekend om haar praktische en realistische aanpak. Daarnaast is ze niet bang om het “onbetwistbare” in twijfel te trekken, wat zorgt voor nieuwe inzichten en vernieuwing.

Haar grootste troeven zijn organisatorische ervaring, werkonafhankelijkheid en “hands on” mentaliteit. Lena is een enthousiaste dame met probleemoplossende vaardigheden, die zich niet snel uit het veld laat slaan.
Lena is gepassioneerd over haar vakgebied en heeft een enorme drive om continu te optimaliseren en te verbeteren. Met haar kennis en expertise op het gebied van procesverbetering, systeemimplementaties en het opzetten van nieuwe werkwijzen, heeft ze maar één doel voor ogen en dat is om de business naar een hoger niveau te tillen.

Lena is inzetbaar als teamlead, financial controller of allround hands-on controller. En Lena wordt nog gelukkiger als zij ook kan bijdragen aan duurzaamheid binnen een organisatie, efficiëntere processen of andere verbeteringen.

Systeem kennis

Financiële pakketten
CaseWareRedelijk
ExactUitstekend
NavisionGoed
VismaRedelijk
Standaard pakketten
Excel draaitabellenRedelijk
ExcelGoed
Persoonlijk
GedrevenUitstekend
CommunicatiefGoed
AmbitieUitstekend
ZelfvertrouwenUitstekend
Analytisch vermogenGoed
(Proj.) Management
LEANGoed
Data kennis
Power BIRedelijk

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken