#deleukstedetacheerdervanNederland

Control Professionals
Beschikbaar per
7 juni 2023

Lena is een Control Professional met een sterke ethiek en persoonlijke integriteit. Zij werkt graag doelgericht en effectief, en staat bekend om haar praktische en realistische aanpak. Daarnaast is ze niet bang om het “onbetwistbare” in twijfel te trekken, wat zorgt voor nieuwe inzichten en vernieuwing.

Haar grootste troeven zijn organisatorische ervaring, werkonafhankelijkheid en “hands on” mentaliteit. Lena is een enthousiaste dame met probleemoplossende vaardigheden, die zich niet snel uit het veld laat slaan.

Lena is gepassioneerd over haar vakgebied en heeft een enorme drive om continu te optimaliseren en te verbeteren. Met haar kennis en expertise op het gebied van procesverbetering, systeemimplementaties en het opzetten van nieuwe werkwijzen, heeft ze maar één doel voor ogen en dat is om de business naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens COVID-19 heeft Lena zich naast haar fulltime baan bezig gehouden met zelfstudie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze inspanningen hebben haar geholpen om haar prioriteiten en waarden opnieuw in balans te brengen en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Wat belangrijke eigenschappen zijn voor een gedreven Control Professional.

Systeem kennis

Financiële pakketten
CaseWareRedelijk
ExactUitstekend
NavisionGoed
Standaard pakketten
Excel draaitabellenRedelijk
ExcelGoed
Persoonlijk
GedrevenUitstekend
CommunicatiefGoed
AmbitieUitstekend
ZelfvertrouwenUitstekend
Analytisch vermogenGoed
(Proj.) Management
LEANGoed

Maak kennis

Vul alle details in om een afspraak te maken