Introductie

Voor onze opdrachtgever in Oosterhout zoeken wij een Junior Accountant. Het betreft een vaste baan en de opdrachtgever is een snelgroeiende (internationale) organisatie.

Organisatie

Hele dynamische organisatie. Je gaat letterlijk een ‘’eigen winkel’’ beheren vanuit finance waarbij je van a-z verantwoordelijk wordt. Daarnaast ga je een belangrijke rol spelen in de implementatie van het nieuwe ERP systeem. De organisatie vindt een goede work/life balance heel belangrijk en daar hoort uiteraard een goed salaris bij.

Functie

Als Junior accountant ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van complexe transacties zoals; acquisitie boekingen, voorzieningen, doorbelastingen en VPB/BTW. Je bent verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en doet rapportages vanuit de financiële administratie (capex, onboarding)

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bewaking van interne processen zoals het inrichten van het kasboek, zorgen voor juiste inrichting autorisatieflow, bewaken van het voorraadproces, beoordelen van saldibalansen en ongeoorloofde betalingen. Je verzorgt de opmaak en controle van de balansdossiers. Je bent in staat een analyse te maken van de grootboekrekening ten behoeven van de interne rapportage aan het management.
Je bent niet alleen uitvoerend, je hebt kennis van zaken. Je kan gevolgen van acties inschatten en hierop anticiperen.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een persoon die proactief en probleemoplossend kan werken en onder strikte deadlines kan werken.

Wat we verder belangrijk vinden:
• Relevante afgeronde HBO/WO (Bedrijfseconomie/Accountancy);
• Accuraat en procesgericht met analytisch denkvermogen;
• Flexible opstelling, uitdagingen identificeren en benoemen;
• Voorkeur gaat uit naar meerdere jaren ervaring binnen een complexe, veelzijdige organisatie;
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Aanbod

• Je komt te werken bij een grote organisatie in Nederland met internationale ambities, waar je in een informele sfeer samenwerkt aan gezamenlijke doelen;
• Salaris dat passend is bij de relevante ervaring die je meeneemt;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
• Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Joy van Manen
070 320 63 87

Sollicitatie

Joy van Manen
070 320 63 87