Bron: https://financialfocus.abnamro.nl/actueel/corona-en-de-impact-op-ondernemers-met-danielle-kleyheeg-eigenaar-i4talent/

Vertel mij eens over I4Talent, hoelang bestaat het al, hoeveel medewerkers heb je en wat is het precies?
Wij zijn een detacheringsbureau voor financieel, data en een klein beetje IT. Wij hebben onze mensen niet als uitzendkrachten, wij nemen ze echt in dienst. Wij zijn dan ook meer een consultancy bureau. Er zijn ongeveer rond de 100 medewerkers. Daar beginnen dan ook de problemen gezien het Corona virus.

Ik had begrepen dat jullie bewust mensen aannemen in vaste dienst, klopt dat? Vanwaar die keuze?
Ja, dat klopt. Wij bestaan 15 jaar en vanaf het begin heb ik eigenlijk altijd gezegd waar kijken we naar? Wie is het persoon achter die “TV”? Zien we daar talent in en kunnen wij dat ontwikkelen? Dan nemen wij diegene gewoon aan en dan gaan wij diegene begeleiden, coachen en helpen om verder in zijn of haar carriere te komen. Ook naar klanten toe, dan weet je gewoon wat je verkoopt en wie het is. Wij zijn geen harde verkopers, maar uiteindelijk moet je toch iemand verkopen. Dat kan je alleen maar als je achter iemand staat. Dat is al 15 jaar lang ons beleid. Bewust kiezen voor mensen en die plaatsen bij opdrachten van klanten.

Wat is de impact van de Corona crisis op jullie?
Onze mensen werken met name aan de data- en financiële kant, die kunnen ook thuiswerken. Dat is aan de ene kant een heel groot voordeel en tegenwoordig gaat alles heel erg digitaal. Het merendeel van onze mensen houden wij gewoon aan het werk, en mochten ook gewoon thuiswerken al sinds een week of 2. Er zijn gelukkig nog geen gevallen zelf van werknemers die het Corona virus hebben. Dat is een geluk. Alleen je merkt gewoon dat op kantoor, waar wij een team van een man of 20 hebben zitten, dat het onrustig is en er onzekerheid heerst. Zeker als je jongere mensen hebt die nog nooit zoiets hebben meegemaakt, niet dat ik dit heb meegemaakt maar wel een crisissituatie, dat zorgt voor onzekerheid.

Lees hier het interview verder