Introductie

Voor onze klant, een toonaangevende beursgenoteerde organisatie opererend in de bouwsector. Zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Zie jij jezelf als Financial Controller werken binnen een beursgenoteerd bedrijf, wil jij graag doorgroeien en voldoe jij aan onze functie-eisen? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Ben jij op zoek naar een afwisselende en boeiende Finance functie? De afdeling Finance is verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van de financiële administratie en rapportages, alsmede de coördinatie en aansturing van de financieel gerelateerde processen en procedures binnen de gehele organisatie.

Functie

Zo ziet jouw functie van Financial Controller eruit: – je bent integraal onderdeel van het Finance team; – je speelt een sleutelrol in de grootboekadministratie en verzorgt interne en externe financiële rapportages; – je monitort de business processen rondom facturatie en draagt, samen met het gespecialiseerde collections team, zorg voor het externe debiteurenbeheer van de onderneming; – coördineren en ondersteunen van de activiteiten van het bank accounting team in het SSC; – ondersteunen en analyseren van diverse operationele processen vanuit een finance accounting perspectief.

Functie-eisen

– je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante richting (bijv. Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Accounting); – minimaal 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een accounting- of andere financiële rol; – je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; – nauwkeurigheid en creativiteit; – pro-activiteit en gedrevenheid; – goede kennis en beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Dit bieden wij jou: – een contract bij i4talent; – dynamische en ambitieuze werkomgeving; – internationale organisatie; – een organisatie waar samenwerking centraal staat; – persoonlijke coaching door talentmanagers en accountmanagers van i4talent; – toffe i4talent events.

Inlichtingen

Meer weten? Neem contact op met Jessica via: 06 29 49 59 58 of mail naar jessica@i4talent.nl

Sollicitatie

Word je hier echt blij van? Dan ontvangen we graag jouw cv via onderstaande button “Solliciteer”. Binnen 24 uur nemen we contact met je op!