Driven by ambition

De leukste detacheerder van Nederland i4talent stapt letterlijk en figuurlijk in als sponsor en coureur van het vrouwelijke racingteam Driven by Ambition, dat aanstaande zaterdag 3 juli een acht uur durende Endurance race van de DNRT rijdt op het circuit van Zandvoort. Het vrouwelijke racingteam bestaat uit, Daniëlle Kleyheeg (oprichter van detacheringsbureau i4talent,race instructeur en bestuurslid KNAF), Audrey van Ham (CEO Christine le Duc en reeds 20 jaar actief in de autosport, Evelin Dorssers (sales manager en automotive expert) en Vivienne Weijs (financial controller en race/rally coureur). Al deze vrouwen zijn niet alleen coureur, maar ook rolmodel bij Lead Your Future, een platform waar jonge, vrouwelijke talenten worden gekoppeld aan succesvolle ondernemers. Het doel van het raceteam is om middels het racen jonge, vrouwelijke talenten te koppelen aan bedrijven uit branches die de vrouwelijke doelgroep lastiger bereiken, zoals o.a. de automotive branche.

 Blijf dicht bij jezelf

“Je kan zoveel meer met deze toffe sport bereiken en dat kan ik met dit team bewerkstelligen” zegt directeur Danielle Kleyheeg van i4talent.  Een team met powervrouwen die ergens voor staan en de uitdaging niet uit de weg gaan! We kunnen vanuit ons merk meer (vrouwelijk) talent motiveren om te excelleren in sport en in het bedrijfsleven. Mijn motto is altijd, blijf dicht bij jezelf,  wees authentiek en gebruik je intuïtië. Ga ergens voor dan kun je (bijna) alles. Als je maar naar jezelf blijft luisteren”. Met deze boodschap wil ik met dit platform mijn liefde voor de autosport en het ondernemen delen. Iets wat ik al jaren doe met mijn klanten, personeel, leerlingen op het circuit van Zandvoort en als voorzitter van KNAF. En dan nu ook met Driven by Ambition.

Meer vrouwelijk talent aan de top

Het team merkt dat er nog altijd weinig vrouwen aan de top van een bedrijf of een sport staan in een branche die van oudsher mannelijk georiënteerd is, iets waar het team verandering in wil brengen. Zij zijn ervan overtuigd dat als er bewuster met deze stelling om wordt gegaan, meer voorbeelden worden getoond van het feit dat het mogelijk is om kansen te pakken en aan de top te staan, dat er meer jong (vrouwelijk) talent terugkomt in zowel de boardrooms als in verschillende sporten. De teamleden van Driven by Ambition is het ook gelukt om zowel een prominente rol te spelen in de Nederlandse autosport als op de werkvloer een topfunctie te hebben. Zij vinden het daarom belangrijk dat andere vrouwen zien dat het hen ook is gelukt en dat zowel de vrouwen als de bedrijven met elkaar in contact komen.

Lead your Future

Om bedrijven te koppelen aan jong talent werkt Driven by Ambition samen met Lead your Future, het platform voor jonge, vrouwelijke starters. Met een breed netwerk aan professionals vanuit diverse bedrijven worden vrouwen verbonden, geïnspireerd en geëmpowerd om zo hun kansen te grijpen en zelf de regie te nemen als het gaat om hun toekomst. Door deze vrouwen te koppelen aan rolmodellen uit het bedrijfsleven worden hun vraagstukken beantwoord en krijgen bedrijven tevens een kans om te ontdekken wat jong (vrouwelijk) talent hun bedrijf kan bieden. Via de platformen ‘Club le Duc’ en Lead Your Future wil Driven by Ambition deze samenwerkingen verder uitwerken en alle initiatieven, bedrijven en talenten aan elkaar linken. Ook de Koninklijke Nederlandse Automobiel Federatie is blij met dit initiatief: “Als eerste vrouwelijke bestuurslid in de historie van de KNAF is het voor mij van belang om aspecten als groei en diversiteit mee te nemen in ons beleid. Dit soort initiatieven dragen daar zeker aan bij.” volgens Daniëlle Kleyheeg van KNAF.

Over i4talent
i4talent, opgericht in 2005 is een detacheerder in Finance, Control & Data met maar één ambitie: de hoogst gewaardeerde en leukste dienstverlener voor het vervullen van de wensen van onze opdrachtgevers & professionals. Een financiële wereld hoeft helemaal niet grijs te zijn. Wij brengen kleur in de grijze en saaie financiële wereld. Wij zijn namelijk #deleukstedetacheerdervanNederland. Centraal staan werken, leren en veel plezier. Door plezier & ontwikkeling voor onze professionals voorop te stellen. Zo is er een eigen i4talent Academy voor de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals die samen met de Talent Manager toewerken naar hun stop op de horizon. Plezier in de uitjes die wij van A tot Z zelf uitwerken. Of dit alles is? Zeker niet! Maar dat moet je zelf maar komen ervaren.

 – EINDE PERSBERICHT –

Voor vragen naar aanleiding van dit bericht

Contactpersoon: Isaura Rinke Blok
T: 0615239596 / 0703206387
E. isaura@i4talent.nl