We are back!

Dit jaar hebben wij de 66e editie van de Tulpenrallye gesponsord! Samen met onze Orange Babes hebben wij samen met de Tulpenrallye ons ingezet voor het goede doel Orange Babies!

Het was voor onze Orange Babes een eerste kennismaking met de Tulpenrallye en voor Berry en mij een mooie week met een hele mooie uitkomst! De 2e plaats, wat gaaf!

Tijdens de Tulpenrallye hebben wij ons ingezet voor het goede doel Orange Babies! Niet alleen tijdens de rally zetten wij ons in voor Orange Babies. In november reizen wij ook af naar Zambia. Daar nemen Isaura en ik deel aan een 10-daagse Mountain Bike Tour die Orange Babies jaarlijks organiseert. Naast de fysieke uitdaging, dagelijks 40 – 80 kilometer fietsen in de hitte, proberen wij zoveel mogelijk fondsen bij elkaar te brengen. Deze fondsen komen ten goede van de projecten van Orange Babies in Zambia, die wij met eigen ogen gaan bezichtigen! Wij hebben er zin in!

Wij hebben nog een mooie samenvatting van onze ervaring tijdens de Tulpenrallye voor jullie gemaakt en zouden het leuk vinden als jullie een donatie voor onze fietstocht willen doen! 

Ga naar onze Orange Babies actiepagina voor meer informatie!