Organisatie

Wij zijn een familiebedrijf die in ruim 80 jaar is uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Met onze expertise leveren wij wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame en renderende keten en maken hiermee de wereld mooier voor huidige en toekomstige generaties. Met vestigingen in Duitsland, China en Noord-Macedonië is er ingezet op een internationale productie-infrastructuur van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Functie

Als financieel specialist ga je je bezighouden met de verbetering van de financiële processen en vastleggingen en bied je ondersteuning bij uitvoerende werkzaamheden op piekmomenten. Daarnaast ben je betrokken bij fiscale aangiften, het uitvoeren van diverse financiële controles en interne en externe audits. Je werkt op de financiële afdeling, maar zal met jouw kritische blik ook kijken naar administratieve processen van andere afdelingen.

Functie-eisen

Je bent van nature nieuwsgierig en bent niet bang om kritische vragen te stellen. Je bent proactief en analytisch sterk. Daarnaast kan je goed schakelen tussen routinematige werkzaamheden en ad hoc vraagstukken. Je bent tenminste vier dagen per week beschikbaar (aantal uren in overleg). Bij voorkeur heb je:
– HBO werk- en denkniveau;
– goede kennis van Microsoft Office;
– kennis van en affiniteit met ERP systemen en power BI;
– stage- en/ of werkervaring op een financiële afdeling.

Aanbod

Een spilfunctie in een dynamische werkomgeving. Als financieel specialist ontvang je een passend salaris gebaseerd op je kennis en ervaring en volop ontwikkelingsmogelijkheden, zowel verbreding als verdieping. In eerste instantie start je met een jaarcontract waarbij het de intentie is om dit contract na een jaar om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard bieden wij jou een uitgebreid inwerkprogramma aan, waarbij je kennis maakt met alle afdelingen en vestigingen.

Inlichtingen

Kelly Doelman
06 11 74 13 16

Sollicitatie

Kelly Doelman
06 11 74 13 16