” Beste mevrouw Kleyheeg,
Gefeliciteerd! i4talent Groep B.V. is één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. “

YES!!
i4talent is dit jaar benoemd tot FD Gazelle. Wat betekent dat wij behoren tot één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Hoe hebben wij dit gedaan?

We hebben in de afgelopen jaren veel stappen gemaakt. Door het herstructureren van de organisatie hebben wij een professionaliseringsslag kunnen maken. De processen zijn op orde, geschikte mensen op de juiste plekken en de neuzen van de directieleden staan dezelfde kant op. Het resulteerde in betere sturing en een goede strategie, waardoor wij zowel in personeel als in omzet zijn gegroeid.

Het is vooral in deze tijd niet makkelijk om mensen bij elkaar te houden, te boeien en te inspireren.

Dat was/is vooral onder de huidige moeilijke omstandigheden een uitdaging. Er moet razendsnel worden geschakeld en je moet personeel blijven motiveren. Onze drie pijlers zijn Werken, Leren en Veel plezier. Wij hebben het stuk plezier verhoogd om te zorgen dat personeel enthousiast, gezond en gemotiveerd bleef. Dit hebben wij gedaan middels diverse acties bijv. bloemen rondbrengen en wekelijkse thuiswerk – challenges te organiseren. i4talent is de leukste detacheerder ook in de slechte tijden. 

Met dank aan het i4talent team en onze klanten mogen wij elke dag weer bewijzen dat we de leukste detacheerder van Nederland zijn. Hartelijk bedankt voor alle steun en toevertrouwen en wij hopen in 2021 er weer bij te mogen zijn!

#leukstedetacheerder #fdgazellen