Ben jij benieuwd naar onze Professionals?
Check hier de profielen van Professionals die klaar zijn voor een volgende opdracht! 

MAAK KENNIS MET:

YOUNG PROFESSIONAL

Joey, 24 jaar
Even voorstellen:
Joey is een gemotiveerde Young Professionals die zijn bachelor bedrijfseconomie heeft behaald. Hij is een echte doorzetter en ziet eerder uitdagingen dan problemen. Hij is sterk analytisch aangelegd en vindt het prettig om in teamverband te werken. Joey is erg leergierig en deinst zeker niet terug voor het leren van nieuwe werkzaamheden. Naast dat hij graag de financiële arbeidsmarkt wil leren kennen, hoopt hij uiteindelijk door te kunnen groeien tot een professionele data gedreven bedrijfseconoom of controller. Ook vind Joey zijn eigen ontwikkeling belangrijk, met name op het snijvlak finance en data. Daarom heeft hij na zijn studie ook nog de Microsoft Certified Data Analyst Associate behaald. 
Woont in: Spijkenisse
Opleiding: Bedrijfseconomie, HBO
Werkervaring: Administratie en processen. 
Heeft ervaring met de tools: Power BI, SQL, SSR, DAX, VBA, Exact en Excel.

  CONTROL PROFESSIONAL

  Kelly, 39 jaar
  Profiel: Kelly is een resultaat- en oplossingsgerichte Control Professional met ervaring in leidinggeven. Ze heeft ruime ervaring op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen, rapportages en procesverbeteringen. In het verlengde van de rapportages heeft Kelly een cursus Power BI succesvol afgerond. Door haar jarenlange ervaring binnen de detachering weet ze zich binnen korte tijd aan te passen aan de organisatie. In combinatie met haar enthousiasme, kritische blik en empathisch vermogen is ze een aanwinst voor iedere financiële afdeling. Eind dit jaar zal ze haar Master Accounting & Control afronden.
  Opleiding: Business  Economics, WO
  Ervaring: Business controller, financial control en assistent control.
  Tools: Power BI, Afas, Exact, Microsoft Dynamics, Navision en Excel.

   CONTROL PROFESSIONAL

   Sofian, 38 jaar
   Profiel: Sofian is een enthousiaste en resultaatgerichte Business/ Finance Controller. Dankzij zijn sociale vaardigheden en gezonde mix tussen empathisch vermogen en leidinggevende vaardigheden weet hij zijn collega’s sterk te enthousiasmeren. Organisaties naar een “hoger” niveau tillen is waar hij enorm veel energie van krijgt. Bovendien is Sofian een echte doorzetter praktisch ingesteld en een echte meewerkend voorman. Verder wordt hij gekenmerkt als: accuraat, analytisch, humoristisch, flexibel, besluitvaardig en past zich makkelijk aan in een nieuwe omgeving.
   Opleiding: Bedrijfseconomie, HBO
   Ervaring: Controller, business control, manager finance, teamleider control, project control en auditor.
   Tools: Lean, Power BI, Accountview, Cognos, Exact, Navision, SAP, Unit4, IFRS, Excel, SOX en US- GAAP

    YOUNG PROFESSIONAL

    Robbin, 28 jaar
    Profiel: Robbin is een gedreven en ondernemende Young professional die zijn affiniteit met financiële data ontdekte tijdens zowel zijn studie, als zijn rol als Backoffice medewerker bij Dynaplant. Deze sociale jongeman spreekt naast Nederlands goed Engels en is tevens in zijn werk heel gefocust. Hij weet altijd de juiste gegevens naar voren te toveren en is niet snel gek te krijgen. Collega’s omschrijven hem als een hard werkende en gezellige aanwinst. Op de werkvloer creëert hij een gezonde balans tussen humor en professionaliteit. In zijn vrije tijd is Robbin veel bezig met zijn eigen ontwikkeling op het gebied van BI. Zo maakt hij verschillende dashboards op basis van oefencases met data van het web wat door middel van een API (Application Programming Interface) wordt opgehaald of door middel van een SQL-applicatie. Daarnaast heeft Robbin kennis opgedaan van verschillende datamodelleer technieken zoals die van Data Vault, Kimball en Inmon.
    Ervaring: Datamigratie, contractmanager/BI, data entry, verkoop
    Tools: SMS, Syntess, Excel, Power BI en SQL.

     Neem contact op met één van onze managers @kantoor!

     Suzanne Spierenburg
     Unitmanager Young professionals
     06-11438097 
     suzanne@i4talent.nl 

     Erwin van der Put
     Unitmanager Data professionals
     06-46789153
     erwin@i4talent.nl

     Cristel van der Meer
     Commercieel directeur/ Finance & Control professionals
     06-46596370
     cristel@i4talent.nl 

     Deze bedrijven kiezen voor i4talent: