Ben jij benieuwd naar onze Professionals?
Check hier de profielen van Professionals die klaar zijn voor een volgende opdracht! 

MAAK KENNIS MET:

CONTROL PROFESSIONAL

Kelly, 39 jaar
Profiel: Kelly is een resultaat- en oplossingsgerichte Control Professional met ervaring in leidinggeven. Ze heeft ruime ervaring op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen, rapportages en procesverbeteringen. In het verlengde van de rapportages heeft Kelly een cursus Power BI succesvol afgerond. Door haar jarenlange ervaring binnen de detachering weet ze zich binnen korte tijd aan te passen aan de organisatie. In combinatie met haar enthousiasme, kritische blik en empathisch vermogen is ze een aanwinst voor iedere financiële afdeling. Eind dit jaar zal ze haar Master Accounting & Control afronden.
Opleiding: Business  Economics, WO
Ervaring: Business controller, financial control en assistent control.
Tools: Power BI, Afas, Exact, Microsoft Dynamics, Navision en Excel.

  CONTROL PROFESSIONAL

  Sofian, 38 jaar
  Profiel: Sofian is een enthousiaste en resultaatgerichte Business/ Finance Controller. Dankzij zijn sociale vaardigheden en gezonde mix tussen empathisch vermogen en leidinggevende vaardigheden weet hij zijn collega’s sterk te enthousiasmeren. Organisaties naar een “hoger” niveau tillen is waar hij enorm veel energie van krijgt. Bovendien is Sofian een echte doorzetter praktisch ingesteld en een echte meewerkend voorman. Verder wordt hij gekenmerkt als: accuraat, analytisch, humoristisch, flexibel, besluitvaardig en past zich makkelijk aan in een nieuwe omgeving.
  Opleiding: Bedrijfseconomie, HBO
  Ervaring: Controller, business control, manager finance, teamleider control, project control en auditor.
  Tools: Lean, Power BI, Accountview, Cognos, Exact, Navision, SAP, Unit4, IFRS, Excel, SOX en US- GAAP

   YOUNG  PROFESSIONAL

   Jesper, 22 jaar
   Even voorstellen: Jesper is een gedreven Young Professional die na zijn MBO bedrijfsadministratie zichzelf graag verder wilde ontwikkelen. Hij heeft vervolgens zijn AD Finance & Control succesvol afgerond. Jesper is een communicatief vaardig en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij wordt door collega’s omschreven als flexibel, klantgericht en punctueel. Nu wil Jesper zich graag verder ontwikkelen op finance gebied en is klaar voor zijn eerste opdracht! Jesper vindt het leuk om in zijn vrije tijd te sporten en tijd te besteden met zijn vriendin, vrienden en familie. 
   Woont in: Pijnacker
   Opleiding: AD Finance en control
   Werkervaring: Adviseur, crediteuren en automatiseren/digitaliseren. 
   Heeft ervaring met de tools: Power BI, Tableau, Exact, SAP en Excel.

    DATA PROFESSIONAL

    Geng, 27 jaar
    Profiel: Geng is een afgestudeerde bedrijfskundige met grote affiniteit met data. Hij heeft verschillende opdrachten uitgevoerd op het gebied van masterdata, databases, datamigratie, databeheer en data analyse. Daarnaast heeft hij een veelvoud aan trainingen afgerond, waaronder Excel, SQL en Power BI. Power BI heeft hij direct in de praktijk toe kunnen passen bij klanten als van Dorp. Bij KPMG ging hij als database consultant naar klanten om data extractie en data analyse uit te voeren. Vanuit deze rol heeft hij in vrijwel elk ERP systeem gewerkt. Bij Life Fitness heeft hij een database ontwikkeld en beheerd en speelde hij een belangrijke rol op het gebied van masterdata. Geng is ontzettend leergierig en heeft een gedreven persoonlijkheid. In zijn vrije tijd bokst hij en deze mentaliteit komt in zijn werk sterk naar voren. 
    Woont in: Spijkenisse
    Ervaring: Masterdata specialist, Master Data Coordinator, Database Consultalent, Data migratie consultant / Junior BI specialist.
    Tools: Microsoft AX, Exact, Microsoft Access, SAP MM (Material Master), Focus

     YOUNG PROFESSIONAL

     Jorn, 29 jaar
     Even voorstellen: Jorn is een gedreven Young Professional. Hij is communicatief vaardig en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij houdt zijn hoofd koel en presteert goed onder druk. Binnen zijn universitaire bachelor en master op economisch gebied heeft hij zijn sterk analytisch vermogen laten zien door het verwerken en interpreteren van onderzoeksdata. Het is een sociale jongen die zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van finance/data. Jorn is iemand die nieuwe dingen snel oppakt en accuraat te werk gaat. Tenslotte is Jorn integer, werkt goed samen, is collegiaal en meedenkend.
     Opleiding: Master Spatial, Transport And Environmental Economics, WO.
     Ervaring: Financieel administratief medewerker, debiteurenadministrateur (schriftelijk en telefonisch) en analyseren.
     Tools: Direct Device, Syntess, Attrium, SMS, Dynamics AX, Microsoft Excel, UBW (Unit Business World) en Power BI.

      Neem contact op met één van onze managers @kantoor!

      Suzanne Spierenburg
      Unitmanager Young professionals
      06-11438097 
      suzanne@i4talent.nl 

      Erwin van der Put
      Unitmanager Data professionals
      06-46789153
      erwin@i4talent.nl

      Cristel van der Meer
      Commercieel directeur/ Finance & Control professionals
      06-46596370
      cristel@i4talent.nl 

      Deze bedrijven kiezen voor i4talent: