Ben jij benieuwd naar onze Professionals?
Check hier de profielen van Professionals die klaar zijn voor een volgende opdracht! 

MAAK KENNIS MET:

YOUNG PROFESSIONAL

Mark, 28 jaar
Even voorstellen: Mark is een rustige en gestructureerde jongeman met ervaring op het gebied van facturatie, crediteuren en administratief werk. Dit is ook wat hij leuk vindt en goed bij hem past. Mark is een harde werker, kan goed zelfstandig aan de slag en is inmiddels gewend aan het thuiswerken. Collega’s omschrijven hem als iemand die processen snel doorziet, graag zijn werk goed wil doen en open staat voor feedback. In zijn vrije tijd speelt hij graag hockey, gaat hij naar zijn favoriete voetbalclub en drinkt hij een biertje met zijn vrienden.
Opleiding: Bedrijfseconomie, HBO
Werkervaring: medewerker crediteuren, medewerker verhuuradministratie.
Heeft ervaring met de tools: Excel, SAP.

  FINANCE PROFESSIONAL

  Jelle, 27 jaar
  Even voorstellen: Jelle is een enthousiaste en communicatieve sterke Finance professional. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de financiële sector als Finance en project coördinator. In zijn werk is hij altijd accuraat en werkt hij altijd zeer gedisciplineerd. Daarnaast werkt hij graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig goed uit de voeten. Zijn doel is zich blijven ontwikkelen en uitgroeien tot een volwaardig en breed inzetbare Finance professional. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn familie en vrienden en is hij vaak in de sportschool te vinden.
  Opleiding: Business Administration, HBO.
  Werkervaring: Finance & project Coördinator, Finance & project medewerker.
  Heeft ervaring met de tools: Exact, Jira, Excel, Google Analytics.

   DATA PROFESSIONAL

   Lars, 24 jaar
   Even voorstellen: Lars is een intelligente jongen, die bijna zijn tweede Master heeft achtergrond. Na zijn studie Bedrijfseconomie kreeg hij steeds meer interesse in data en zodoende was de keuze snel gemaakt. Lars is oprecht geïnteresseerd waarom dingen gebeuren en heeft hierdoor brede interesse. Als persoon kun je hem omschrijven als sociaal en hardwerkend. Daarnaast is hij als persoon betrouwbaar en heeft hij een assertieve houding. Bij i4talent wil hij praktische kennis en ervaring op doen op het gebied van data analyse en business intelligence. Zo is hij gestart met de Data Bootcamp (met SQL, Python en PowerBI) en is hij klaar voor zijn eerste opdracht. Buiten werk speelt Lars gitaar is hij graag met familie en doet hij o.a. aan boksen en skaten.
   Opleiding: Master Data Science and Marketing Analytics, Bedrijfseconomie HBO.
   Tools: Salesforce, SPSS, SQL, Power BI.

    YOUNG PROFESSIONAL

    Remco, 23 jaar
    Even voorstellen: Remco is een sociale en verantwoordelijke Young Professional. Hij heeft recent zijn opleiding Business Studies afgerond en is erg gemotiveerd om te beginnen aan zijn eerste opdracht via i4talent. Hij omschrijft zichzelf als leergierig, ambitieus en accuraat. Door penningmeester te zijn geweest bij Dutch International heeft hij zijn passie voor badminton kunnen verbinden met zijn passie voor de financiële wereld. Naast badminton is Remco ook erg geïnteresseerd in E-sports, auto’s en beleggen.
    Opleiding: Business Studies, HBO.
    Tools: Excel.

     YOUNG PROFESSIONAL

     Sabawoon, 22 jaar
     Profiel: Saba is een gedreven Young Professional met zijn HBO International Business and Management Studies op zak. In september gaat hij verder met zijn pre-master Finance en daarna wil hij zijn master gaan halen. Uiteindelijk wil Saba zijn eigen onderneming starten in consultancy om startups te begeleiden. Nu wil hij door middel van detachering zoveel mogelijk ervaring opdoen en zich verder ontwikkelen in het bedrijfsleven. Om zo ook in de toekomst startups goed te kunnen adviseren. Saba is communicatief, proactief, leergierig en behulpzaam. In zijn vrije tijd leest en sport hij graag, doet hij veel aan eigen ontwikkeling en geeft hij les in mediteren.
     Opleiding: International Business and Management, HBO.
     Ervaring: Medewerker verhuuradministratie.
     Tools: Excel, Excel draaitabellen, Excel macros.

      YOUNG PROFESSIONAL

      Daan, 24 jaar
      Profiel: Daan is een leergierige en hardwerkende professional. Als kleine jongen handelde hij op Marktplaats en op markten, en kwam erachter dat het financiële plaatje daarachter hem aansprak. Tijdens zijn studie Business Administration op Nyenrode werd dit inzicht versterkt door het vak Finance. Het laatste half jaar heeft Daan bij een detacheerder gewerkt in de overheidssector. Hij heeft gemerkt dat dit niet helemaal bij hem past en wil nu graag andere sectoren ontdekken. Daan wil zich verder ontwikkelen op het gebied van Finance en zo een goede basis creëren om zijn verdere carrière mee in te vullen.
      Opleiding: Business Administration, HBO.
      Ervaring: Medewerker crediteuren & debiteuren, inkoopmedewerker, Financieel administratief medewerker.
      Tools: Oracle, Excel.

       FINANCE PROFESSIONAL

       Daniël, 30 jaar
       Profiel: Daniël is een intelligente en spontane jongeman. Met zijn Master Certified Management Controller studies op zak en zijn relevante werkervaring heeft hij laten zien dat hij leergierig en ambitieus is. Kernwoorden als accuraat, betrouwbaar, harde werker, doorzetter, analytisch en sociaal zijn woorden die goed passen bij Daniël. Deze vaardigheden en mentaliteit hebben hem geholpen om zijn doel te verwezenlijken om uiteindelijk een Financial Professional te worden. Bij zijn huidige opdracht via i4talent heeft hij laten zien wat hij in zich heeft en zal deze opdracht ruim op tijd en boven verwachting succesvol afronden. In zijn vrije tijd is Daniël vaak met vrienden aan het sleutelen aan voertuigen. Daarnaast heeft hij affiniteit met de financiële wereld op het gebied van beleggen.
       Opleiding: Certified Management Controller, Post HBO & International Business and Management, HBO.
       Ervaring: Project administrateur, Assistent controller, Financieel administratief medewerker. 
       Tools: Baan, Basware, IFRS, Excel, SAP.

        FINANCE PROFESSIONAL

        Eric Fincke, 29 jaar
        Profiel: Eric is een zeer gedreven en nieuwsgierige Finance Professional. In 2015 is Eric afgestudeerd aan zijn studie bedrijfseconomie. Hij heeft direct aansluitend aan zijn studie accounting en controlling werkzaamheden kunnen oppakken en een snelle groei doorgemaakt. Voor zijn overstap naar i4talent heeft Eric een aantal jaren als Assistent Financial Controller binnen een kleine zorginstelling waar eveneens veel operationele administratieve werkzaamheden onderdeel waren van zijn functie. Hij is dan ook zeer hands-on ingesteld en heeft oog voor detail. Daarnaast heeft hij al veel kennis opgedaan met verschillende systemen mede door zijn interesse in IT. De ambitie om verder te groeien in het financiële vakgebied is hoog bij Eric. De vrienden van Eric zullen hem beschrijven als ambitieus, leergierig en flexibel. In zijn vrije tijd speelt Eric graag een potje voetbal in zijn vriendenelftal.
        Opleiding: Qualified Controller, Post HBO & Bedrijfseconomie, HBO.
        Ervaring: Allround financieel administrateur, Assistent Financial Controller.
        Tools: Exact, Visma, Excel, DUTCH GAAP.

         Neem contact op met één van onze managers @kantoor!

         Suzanne Spierenburg
         Unitmanager Young professionals
         06-11438097 
         suzanne@i4talent.nl 

         Erwin van der Put
         Unitmanager Data professionals
         06-46789153
         erwin@i4talent.nl

         Cristel van der Meer
         Commercieel directeur/ Finance & Control professionals
         06-46596370
         cristel@i4talent.nl 

         Deze bedrijven kiezen voor i4talent: