Check hieronder onze beschikbare i4talent finance & data (young) professionals!

PER DIRECT BESCHIKBAAR:

CONTROL PROFESSIONAL

Jeroen, 33 jaar
Profiel: Jeroen is een ervaren en pro actieve Control/Business Professional met zowel ervaring op het gebied van finance en (business) control als op het gebied van data en Power BI. Hij krijgt energie van het analyseren van organisatiebehoeften en voorbereiden van verbeteringen voor organisatieprocessen. Analytisch is hij zeer sterk, hij schakelt snel en maakt zich werkzaamheden snel eigen maar bovenal is hij een echte teamplayer. Doordat hij ervaring heeft binnen verschillende branches en werkzaam is geweest als assistent controller, business controller en project controller maakt hem een zeer veelzijdige Control Professional.
Opleiding: Master Accounting, Auditing & Control
Ervaring: Business control, financial control, controller, professionalisering financiële processen en rapportages
Tools: Power BI, Accountview, As400, Exact, JD Edwards, Navision, Unit 4, SRS Storeinfo, Becosoft, MS Power Query

FINANCE PROFESSIONAL

Debby, 29 jaar
Profiel: Debby is een enthousiast finance professional die graag nieuwe dingen uitprobeert. Zo is zij voor werk naar Australië verhuisd en voor haar stage naar Cambodja. Zij is erg gedreven en nieuwsgierig wat een van haar leuke karakter eigenschappen is. Tijdens haar werk ervaring bij PwC kwam zij er achter dat ze sterke affiniteit had met cijfers. Sindsdien heeft ze alleen maar finance functies bekleed en heeft zij zich goed ontwikkelt. Debby is communicatief vaardig en pakt zowel de werkzaamheden als systemen zeer snel op. Zij is analytisch ingesteld en vindt het leuk om mee te denken in processen en nieuwe veranderingen. 
Opleiding: Master in Internationaal recht
Ervaring: Financieel medewerker en administrateur.
Tools: SAP, S4HANA, MediusFlow en Excel.

YOUNG PROFESSIONAL

Keysha, 24 jaar
Profiel: Keysha is een gedreven en leergierige Young Professional. Ze is communicatief vaardig, is geduldig en behoudt in elke situatie goed het overzicht. Tijdens haar studie kwam ze erachter dat haar interesse ligt binnen finance en wil zich hier dan ook graag verder in ontwikkelen. Vandaar de keuze om naast haar AD opleiding richting finance, ook haar diploma bedrijfsadministratie te halen middels thuisstudie. Collega’s van Keysha omschrijven haar als iemand die altijd vol enthousiasme ergens voor gaat, op de werkvloer 100% inzet toont en een oprechte aanwinst is voor ieder team.
Opleiding: HBO Sociaal financieel dienstverlening 
Ervaring: Administrateur, verkoop, customer servicemedewerker, en fractieondersteuner
Tools:Accountview, Elvy + Elvy web, Citrix, AFAS app, SMS, Syntess, Syntess Atrium, Outlook, Storm, Aloha, GWI, Agent en Kana.

DATA PROFESSIONAL

Geng, 27 jaar
Profiel: Geng is een afgestudeerde bedrijfskundige met grote affiniteit met data. Hij heeft verschillende opdrachten uitgevoerd op het gebied van masterdata, databases, datamigratie, databeheer en data analyse. Daarnaast heeft hij een veelvoud aan trainingen afgerond, waaronder Excel, SQL en Power BI. Geng is ontzettend leergierig en heeft een gedreven persoonlijkheid. In zijn vrije tijd bokst hij en deze mentaliteit komt in zijn werk sterk naar voren.
Opleiding: HBO Bedrijfskunde MER
Ervaring: Master data coördinator, database consultalent, data migratie consultant, junior BI specialist, medewerker verhuur, crediteurenadministratie en projectmedewerker ERP
Tools: Microsoft AX, Exact, Microsoft Access, Alteryx, SQL Server Management Studio (SSMS), ERP (Exact, Dynamics AX, Navision, JD Edwards, AccountView), Syntess, SMS (Service Management Systeem) en Power BI

YOUNG PROFESSIONAL

Achille, 34 jaar
Profiel: Achille is een positieve, gedreven en vriendelijke jongen. Door zijn directe omgeving wordt hij omschreven als iemand die zich gemakkelijk aanpast, snel zelf ontwikkelt, klantgericht werkt en gestructureerd is. Achille is zeer gemotiveerd om meer ervaring op te doen binnen de financiële branche. Hij heeft een grote passie voor data en wil zich hierin dan ook verder ontwikkelen.
Opleiding: Msc. Finance, Vrije Universiteit Amsterdam, diverse WFT’s.
Ervaring: Data assistent, financieel adviseur , call agent adviseur en bijlesdocent.
Tools: SAP, Python, SQL (advanced), Siebel, IBM Notes, Office 365, Microsoft Excel.

YOUNG PROFESSIONAL

Mark, 27 jaar
In ‘t kort: Mark is een rustige, vriendelijke en gemotiveerde young professional met al enige ervaring in het vak. Mark is een harde werker en kan goed zelfstandig werken. 
Opleiding: HBO Bedrijfseconomie
Ervaring: Crediteurenadministratie, BTW controle en analyseren, 
Tools: DirectDevice en Excel

YOUNG PROFESSIONAL

Rajko, 29 jaar
In ‘t kort: Rajko is behulpzaam, nauwkeurig en een loyale medewerker. Met zijn analytisch vermogen blijft hij gefocust op hetgeen wat hij doet. Rajko is een echte reisliefhebber en in zijn vrije tijd trapt hij graag een balletje voetbal met zijn vrienden.
Opleiding: HBO Moderne Bedrijfsadministratie
Ervaring: Debiteurenbeheer, collecting, financiële administratie, crediteuren administratie, 
Tools: AX, FSX (factureerprogramma Carglass) en Exchange (Expertise ruitschades), Syntess, SMS4, Exact Online en Raet.

YOUNG PROFESSIONAL

Iris, 24 jaar
Profiel:Iris is een Young Professional die per direct beschikbaar is voor zowel een finance als data opdracht. Zij wordt omschreven als analytisch, nauwkeurig en flexibel, en heeft aan een half woord genoeg. Daarnaast is ze bezig met een data opleiding om haar kennis van onder andere SQL, Python en R, maar ook Tableau en Power BI, naar een hoger niveau te krijgen. Iris is leergierig en een harde werker. Ze zoekt een leuke opdracht waar zij haar kwaliteiten in kwijt kan en in kan uitbreiden.
Opleiding: Master Communicatie- en Informatiewetenschappen.
Ervaring: Data assistent
Tools: SEO, SEA, Excel, Powerpoint, SPSS, HTML, Google Analytics, Tableau, Power BI, Python en SQL.

FINANCE PROFESSIONAL

Jasper, 26 jaar
Profiel: “Geen glans zonder wrijving” is een uitspraak die Jasper typeert. Hij is van nature een pragmatisch en nieuwsgierig persoon. Hij zoekt naar de reden achter een antwoord. Daarnaast is hij oplossings- en resultaat gericht. Jasper is communicatief zeer vaardig en heeft naast finance veel interesse in data.
Opleiding: Master Bestuurskunde
Ervaring: Data analist, cost controller, debiteurenbeheerder en customer service medewerker.
Tools: Power BI, Exact, Oracle, Excel en Google Analytics.

Neem contact op met één van onze managers @kantoor!

Suzanne Spierenburg
Unitmanager Young professionals
06-11438097 
suzanne@i4talent.nl 

Erwin van der Put
Unitmanager Data professionals
06-46789153
erwin@i4talent.nl

Cristel van der Meer
Commercieel directeur/ Finance & Control professionals
06-46596370
cristel@i4talent.nl 

Deze bedrijven kiezen voor i4talent: