referenties opdrachtgevers

Ervaringen van opdrachtgevers

referenties klanten RET

“i4talent voorziet ons van goede mensen; fris, netjes, uit het juiste hout gesneden, ze voelen zich nergens te goed voor. Allen integer en een no-nonsense mentaliteit. Er is prettig contact met de accountmanagers en er wordt snel geschakeld. Verder erg blij met de fieldmanager, daar zien we echt de toegevoegde waarde van in!”

“De communicatie gaat prima, snel geschakeld toen ik snel behoefte had dat is erg fijn. De werkvoorraad is flink geslonken, zijn er nog lang niet maar wel op de goede weg. Verwachtingen zijn zeker waargemaakt. i4talent was de snelste met reageren en aanbieden. Ook via eigen kanalen geprobeerd maar die waren lang niet zo snel. Ik geef het cijfer 8 aan i4talent!”

referenties klanten hmc
referenties klanten greenyard

“Ik omschrijf onze relatie als prettig en open, waarbij i4talent bij mij altijd een voorsprong krijg op de rest. Mede door het vaak aanleveren van de juiste match. Op de één of andere manier weten jullie de spijker op zijn kop te slaan. Jullie krijgen alle vacatures en vullen deze 99 van de 100 keer in. Ik geef jullie een 8,  jullie zijn echt goed.”

referenties klanten hmc

“Wij hebben goede ervaringen met i4talent, voldoende contact en weten elkaar altijd snel te vinden. De verwachting was dat jullie mensen het nodige wisten en dat was ook zo! Heel fijn om op die manier te werken. Het is belangrijk dat ze de discipline hebben om te willen werken en te willen leren. Belangrijk verschil met uitzendkrachten. Wij zijn tevreden over het gehele plaatje.”

referenties klanten hmc
referenties klanten hmc
referenties klanten hmc
referenties klanten hmc